reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to może być ciąża?

Cześć dziewczyny, mam dość dziwne pytanie ale zaczynam się powoli niepokoić. Jakoś pod koniec maja uprawiałam sex z chłopakiem (nie doszedł on we mnie) i później normalnie w terminie ok.6 czerwca dostałam okresu. Po tym czasie wszystko było okej. Teraz w kolejnym cyklu w czasie owulacji i po mój śluz był z brązowym zabarwieniem (trwało to około 3 dni) jednak wcześniej tez tak było i czytałam ze jest to normalne. Miesiączka powinna u mnie wystąpić za 2 dni jednak nadal mam śluz jak podczas owulacji i boli mnie podbrzusze. Czy jest możliwa w tym wypadku ciąża?

reklama
Nie chce być niemiła, ale widzę, że to nie pierwszy twój taki post. Warto wybrać się najpierw do lekarza, który wytłumaczy w jaki sposób zachodzi się w ciążę, może przedstawi dostępne środki antykoncepcji.. A jak nie to powrót do podstawowych wiadomości w książkach lub internecie.. Dokształćcie się oboje a dopiero później wchodźcie do łóżka.. Skoro nie doszedł w tobie to jak możesz być w ciąży?

Nie chce być niemiła, ale widzę, że to nie pierwszy twój taki post. Warto wybrać się najpierw do lekarza, który wytłumaczy w jaki sposób zachodzi się w ciążę, może przedstawi dostępne środki antykoncepcji.. A jak nie to powrót do podstawowych wiadomości w książkach lub internecie.. Dokształćcie się oboje a dopiero później wchodźcie do łóżka.. Skoro nie doszedł w tobie to jak możesz być w ciąży?

Czwarty wątek w tym samym stylu na przestrzeni kilku miesięcy.
Czytasz ty w ogóle co my ci mówimy?

Czyta, ale nie wierzy. Co my tam możemy wiedzieć. Co innego jakbyśmy jej napisały, że to ciąża. Wtedy by od razu zrozumiała i uwierzyła.

Ok, to niech będzie.
Autorko, jesteś w ciazy. Należy umówić wizytę u gina, zrobić morfologię, krew i zacząć brać witaminy.
Pozniej porozmawiamy o innych rzeczach jak wyprawka, testy Pappa, wózek i inne drobnostki.

Od stycznia cały czas takie same posty, może pomyśl o antykoncepcji skoro tak bardzo się boisz ciąży albo zachowajcie wstrzemięźliwość [emoji16] tak jak Dziewczyny polecam trochę się przyuczyć w tym temacie i sama wywnioskujesz, że nie możesz być w ciąży.

reklama
Do góry