reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to może być ciąża?

reklama
Ale miałaś normalnie okres? Ja miałam normalnie i dlatefo6nie bardzo chce mi się po test lecieć.
Kurde źle zinterpretowałam twoje pytanie. Myślałam ze jesteś po terminie @ a ty ją miałaś... ale wiesz co może być mimo wszystko cos na rzeczy. Były tu dziewczyn okres byl okazywały się być w ciąży bo okres byl inny niz zwykle ale byly tez dziewczyny które przed terminem @ robily testy byly pozyt. A miesiączka przyszla brzuch bolał bo byly to ciążę biochemiczne. Nic nie chce wrózyc

Ale miałaś normalnie okres? Ja miałam normalnie i dlatefo6nie bardzo chce mi się po test lecieć.
Ja jestem właśnie w podobnej sytuacji. 04.10 miałam wydawało by się normalny okres, 5 dniowy. Dzień wcześniej robiłam bete żeby sprawdzić czy na pewno nie jestem w ciąży - wynik 1.25 czyli ciąży brak.
Od 4 dni zaczęłam plamić co mnie zaniepokoiło i zrobiłam test ciążowy, wyszła blada kreska.
Na betę nie mogę iść bo jestem na kwarantannie. Ogólnie jestem załamana bo wiem że to nic dobrego nie wrózy.

Do góry