reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to może być ciąża?

Zrobione. Mimo, że jestem po nocce to chyba nie zasnę 🤣 po 15 wyniki.. Boję się okropnie co będzie. Tak bardzo bym chciała żeby to w końcu było TO. Ps. Nie wiem czy ceny poszły w górę ale za badanie zapłaciłam 50 zł. Nie potrzebne jest skierowanie.
Super. Co będzie to będzie najlepiej nie nastawiaj się w ani jedna ani druga stronę ( choć wiem W to nie łatwe) lepiej zaśnij, bo naprawdę oszalejesz do 15 :D czekam niecierpliwie na wieści co i jak :) ja niestety nie mam jak zrobić bety bo aktualnie jestem w UK, a tutaj to nawet nie wiem gdzie mogłabym to zrobić, zresztą z tą całą pandemia to nawet nie chce mi sie w to bawić, wolę poczekac i zrobić test

reklama
Super. Co będzie to będzie najlepiej nie nastawiaj się w ani jedna ani druga stronę ( choć wiem W to nie łatwe) lepiej zaśnij, bo naprawdę oszalejesz do 15 :D czekam niecierpliwie na wieści co i jak :) ja niestety nie mam jak zrobić bety bo aktualnie jestem w UK, a tutaj to nawet nie wiem gdzie mogłabym to zrobić, zresztą z tą całą pandemia to nawet nie chce mi sie w to bawić, wolę poczekac i zrobić test
Nic z tego :( Beta na poziomie 1.3

Eh no nic, nie przejmuj się, napewno jeszcze się uda jak nie teraz to może następnym razem. Głowa do gory, jeszcze życie Cię nie raz zaskoczy :) trzymaj się ciepło

Eh no nic, nie przejmuj się, napewno jeszcze się uda jak nie teraz to może następnym razem. Głowa do gory, jeszcze życie Cię nie raz zaskoczy :) trzymaj się ciepło
zadzwoniłam do swojej Pani doktor. Ten wynik nie pokazuje, że nic nie ma. Jest szansa. Mam iść w poniedziałek powtórzyć badanie.

<1,3 znaczy brak ciąży szczególnie ważny jest ten znaczek < ale Jeśli jesteś przed dniem spodziewanego okresu to beta mogła nie wyjsc jeszcze

reklama
Właśnie nie rozumiałam tego "<". Rozmawiałam tylko z lekarzem rodzinnym. Póki co nie odbieram sobie nadziei.

To znaczy, że bety jest mniej niż 1,3. Sprzet na ktora badaja próbkę okresla stezenie bety od 1.3 i jezeli nie jesteś w ciazy i masz poniżej tej normy to wpisuja znaczek <

Do góry