reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to może być ciąża?

mrsmiki

Fanka BB :)
Witajcie.
Jestem tu nowa i niebardzo wiem czy dobrze wybrałam kategorię.
21 czerwca z mężem współżyliśmy, dzisiaj zaczyna mnie boleć podbrzusze, mam rozwolnienie i tak jakbym miała zapalenie pęcherza przy oddawaniu moczu. Boli..
Zrobiłam test, bo chcemy być rodzicami ale niczego nie wskazał.
Pytanie brzmi czy to możliwe, żeby powoli się coś działo w moim organizmie ale jest za wcześnie, żeby test to wykrył?
Pewnie jestem w gorącej wodzie kąpana ale to ma być Nasz pierwszy maluszek.

reklama
Test nic nie pokażą ,kiedy @ ??? A możesz mieć porostu zapalenie pęcherza, a raczej na pewno, a nie są to objawy ciąży

Test nic nie pokażą ,kiedy @ ??? A możesz mieć porostu zapalenie pęcherza, a raczej na pewno, a nie są to objawy ciąży
Pani w aptece powiedziała, ze już powinno coś wykryć jeśli się udało.
Przyznaje, ze kompletnie nie wiem kiedy go powinnam zrobić.

Po tygodniu raczej test Ci nic nie pokaże. Najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki. Może po prostu masz zapalenie pęcherza

Poczekaj do dnia @ , wiem że nie jest łatwo ,ale bez sensu codziennie robić testy ,i doszukiwac się czegokolwiek, a do 10 lipca to kupa czasu jeszcze, i nie ma szans na objawy ciąży

reklama
Do góry