reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to jest wynik wiarygodny?

Majcia1007

Zaciekawiona BB
cześć dziewczyny dzisiaj robiłam test koło 18 . oczywiście wyszedł negatywny . Czy taki test może być wiarygodny . Dzisiaj powinnam dostać @ jednak nic się nie pojawiło

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, niestety ten test jest "pusty". Nie chcę Cię nakręcić, ale ja miałam taki sam biały test, potem ze 2 dni po terminie miesiączki(u mnie nie zawsze regularne) dostałam slabiutkiego brązowego plamienia. Myślałam że okres mi się zaczyna, ale po 3 dniach powtorzylam test po południu i była bladziutka kreska, potem na drugi dzień po południu juz widoczna mocno, po czym na następny dzień z porannego moczu i była już bardzo wyraźna- jak kontrolna. Bardzo się wtedy ucieszyłam, ale i zdziwiłam. Betę też robiłam potwierdziła ciążę i ładny przyrost. Moje dwie kreski mają niedługo termin do wyjścia z brzucha także trzymam mocno kciuki!
Gratuluję !!! 🥰

reklama
Dziewczyny czy wy też widzicie drugą kreskę jakiś cień cienia albo mam już urojenia 🙄🙄 to już drugi dzień kiedy powinnam dostać @ ale nadal cisza

Załączniki

• IMG_20200229_141147~2.jpg
    IMG_20200229_141147~2.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 151
reklama
Do góry