reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to czas na jedną drzemke

Usnela wczoraj po 21 a wstala o 5.50 z przerwa o 2 na jedzenie. Zjadla i nie dalo sie juz ululac ( probowalam godzine).... Jej sen nocny to niecale 9 h. Nie wiem jak teraz przejsc na jedna drzemke...

reklama
A czy zbieglo sie to w czasie z nauka chodzenia? Czy po przejsciu na 1 drzemke sen nocny sie poprawil?
Moj zaczął chodzic tak stabilnie około 13 miesiaca A regres trwało jeszcze miesiąc wiec teoretycznie zbiegło to się w czasie. Plus myślę,że do tego jeszcze zęby i tak to wszystko kotłowało się na raz, a ja byłam bardziej wykończona niż jak miał miesiąc.

A czy zbieglo sie to w czasie z nauka chodzenia? Czy po przejsciu na 1 drzemke sen nocny sie poprawil?
A sen nocny był już znośny. Nawet jak się wybudził to dostał mleko i zasypiał. Mój nigdy nie spał dobrze. Teraz jest już super, ale to tylko dlatego,że w wieku 2 lat zaczął spac zemna A ja w końcu zaczęłam przesypiać noce.
Moze gdybym szybciej wzięła go do łóżka to nie miałabym takiego cyrku że snem

Do góry