Witam wszystkie mamy . Pisze tutaj bo juz trace glowe 20.06 to byla moja owulacja w ten dzien w nocy kochalam sie z narzeczonym od kilku dni pobolewa mnoe podbrzusze czasem nawet mam taki skurcz, ze ruszyc nie moge sie a czasem kluje przestaje , kluje przestaje. W tym mam bole glowy ciagle chce mi sie spac(choc dzis to nawet w miare sie czuje) i moje pytanie czy moze ktoras miala tak i te objawy to poczatek wczesnej ciazy? Dodam , ze miesiaczke mam dostac w przyszla srode..ale do tej pory tylko glowkuje . Dziekuje z gory za komentarze .
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Kochana z perspektywy czasu powiem Ci ,że jak jak zaszłam w ciążę czułam podobne objawy przed planowaną @ i szczerze intuicja podpowiadała mi ,że doszło do zapłodnienia, i nie pomyliłam sie. Mimo wszystko są one bardzo podobne do objawow miesiączki. Więc można się pomylić i nie warto się nastawiać , czy jest tak ,czy tak.
Poczekaj spokojnie do środy. zrób wtedy test lub badanie krwi.
Ja ci napisze ,że możesz być w ciąży , ktoś ci napisze ,że za wcześnie na objawy , a inna powie że sobie wmawiasz. Po co taki stres ?
Uzbroj się w cierpliwość i czekaj do środy
Ja ci napisze ,że możesz być w ciąży , ktoś ci napisze ,że za wcześnie na objawy , a inna powie że sobie wmawiasz. Po co taki stres ?
marta18691
Fanka BB :)
Test za kilka dni zrób lub beta hcg będziesz miała pewność lepsza z bety
Powoem Ci szczerze , ze nigdy przed miesiaczka nie mialam takich objawow tym bardziej tydzien przed miesiaczka .Zawsze , gdy mialam dostac to kilka godzin pobolewal mnie brzuch lub nawet wcale .I tez intuicja mi podpowiada, ze jednak cos tam sie rozwija czego bym bardzo chciala.No wiec wlasnie , kazdy to wszystko przechodzi inaczej ...najgorsze jest to czekanie [emoji53]Kochana z perspektywy czasu powiem Ci ,że jak jak zaszłam w ciążę czułam podobne objawy przed planowaną @ i szczerze intuicja podpowiadała mi ,że doszło do zapłodnienia, i nie pomyliłam sie. Mimo wszystko są one bardzo podobne do objawow miesiączki. Więc można się pomylić i nie warto się nastawiać , czy jest tak ,czy tak.
U
użytkownik 180176
Gość
Najgorsze , choć najlepiej jest się nie nastawiać i czekać.Powoem Ci szczerze , ze nigdy przed miesiaczka nie mialam takich objawow tym bardziej tydzien przed miesiaczka .Zawsze , gdy mialam dostac to kilka godzin pobolewal mnie brzuch lub nawet wcale .I tez intuicja mi podpowiada, ze jednak cos tam sie rozwija czego bym bardzo chciala.No wiec wlasnie , kazdy to wszystko przechodzi inaczej ...najgorsze jest to czekanie [emoji53]
Masz prawo do odbierania w taki sposób sygnałów ciała. Tym bardziej , jak się bardzo pragnie dziecka sama to przechodziłam .
Ja wyjątkowo pamiętam jak jajniki pracowały w tym czasie , a przed zwykła miesiączką miałam jedno lub dwa ukłucia. Nic więcej. Senność też mi towarzyszyła.
No nic dziekuje za odpowoedzi . Tak wiec cierpliwie z wielka nadzieja czekam . Buziaki , pozdrawiamNajgorsze , choć najlepiej jest się nie nastawiać i czekać.
Masz prawo do odbierania w taki sposób sygnałów ciała. Tym bardziej , jak się bardzo pragnie dziecka sama to przechodziłam .
Ja wyjątkowo pamiętam jak jajniki pracowały w tym czasie , a przed zwykła miesiączką miałam jedno lub dwa ukłucia. Nic więcej. Senność też mi towarzyszyła.
Ja trzy dni po zaplodnieniu wiedzialam ze to to, nigdy wczesniej sie tak nie czulam. Przelewalo mi sie w brzuchu, tak glosno ze potrafilo mnie obudzić w nocy, do tego potworne zmeczenie. Teraz to moja druga ciaza, spodziewalam sie ze będzie podobnie i jesli chodzi o zmeczenie to tak bylo wlasnie, z tym przelewaniem bylo spokojniej ale tez mnie brzuch klul i trochę pobolewal. Poczekaj spokojnie pare dni i sama zobaczysz. W razie czego jesli nie bralas wczesniej to kup kwas foliowyWitam wszystkie mamy . Pisze tutaj bo juz trace glowe 20.06 to byla moja owulacja w ten dzien w nocy kochalam sie z narzeczonym od kilku dni pobolewa mnoe podbrzusze czasem nawet mam taki skurcz, ze ruszyc nie moge sie a czasem kluje przestaje , kluje przestaje. W tym mam bole glowy ciagle chce mi sie spac(choc dzis to nawet w miare sie czuje) i moje pytanie czy moze ktoras miala tak i te objawy to poczatek wczesnej ciazy? Dodam , ze miesiaczke mam dostac w przyszla srode..ale do tej pory tylko glowkuje . Dziekuje z gory za komentarze .
Mam regularny cykl wiec wiec kiedy na 100% mam owulacje . No kazda kobieta jest inna jednak jedna objawy miec bedzie wczesniej jedna pozniej .Skad pewność ze wterdy była owu?
Poza tym na moje za wcześnie ..Jak kochalas sie 9 dni temu gdzie od kilku dni masz objawy?Za wcześnie na objawy dwa czy 4 dni po..
Poczekaj do om i zrob test albo bete.
Moze to owu się przesnela
reklama
Adrianna.em
Fanka BB :)
ale bywają też cykle bezowulacyjne więc regularność nie ma tu nic do rzeczy na objawy moim zdaniem troche za wcześnie. Poczekaj do środy i zrób sobie beta hcg, będziesz miała wszystko czarno na białymMam regularny cykl wiec wiec kiedy na 100% mam owulacje . No kazda kobieta jest inna jednak jedna objawy miec bedzie wczesniej jedna pozniej .
Podziel się: