Czesc dziewczyny! Proszę o radę. Spóźnia mi się okres 10 dni, wczoraj lekko pobolewal mnie lewy jajnik a dziś leciutko podbrzusze i poleciało mi rano trochę zarozowionej wydzieliny jakby połączonej ze sluzem i przeszło po jakichś 2 godzinach i do teraz cisza. Piersi miałam mocno opuchnięte ale już dziś są normalne. Powiedzcie z własnego doświadczenia czy to może być ciaza?
reklama
Rozwiązanie
W wakacje był największy wysyp, bo gimbaza miała wolne i się nudziła w domach
Blackberry
Fanka BB :)
Nie, no błagam trochę rozsądku! Apteka+10zl na test = odpowiedź
Pytanie na forum = wróżenie z kuli.
Co wybierasz???!!!
Każdy spóźniający się okres może wskazywać na ciąże. Dziwne, że zastanawia Cię to dopiero po 10 dniach. Dodatkowo jeśli test wyjdzie pozytywny, a miałaś zaróżowiony śluz powinnaś udać sie do lekarza, o zrobieniu beta hcg - przynajmniej 2 razy w odstępie 48h nie wspominając.
Pytanie na forum = wróżenie z kuli.
Co wybierasz???!!!
Każdy spóźniający się okres może wskazywać na ciąże. Dziwne, że zastanawia Cię to dopiero po 10 dniach. Dodatkowo jeśli test wyjdzie pozytywny, a miałaś zaróżowiony śluz powinnaś udać sie do lekarza, o zrobieniu beta hcg - przynajmniej 2 razy w odstępie 48h nie wspominając.
D
Deleted member 176021
Gość
Zimno się robi, a ogrzać jakoś się trzebaI znowu kolejne pytanie na forum pod tytulem czy to ciaza
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze setki takich pytań przed nami
Anonimowa19
Test wcale nie kosztuje milionów ;')
Ja rozumiem ze forum jest aby kazdej doradzic ale litosci ... Jak mozna zadac komus pytanie typu czy jestem w ciazy to jak isc do wrozki i zapytac sie czy wygram w totolotka
Dokładnie ile można xd z takimi pytaniami na forum xdJa rozumiem ze forum jest aby kazdej doradzic ale litosci ... Jak mozna zadac komus pytanie typu czy jestem w ciazy to jak isc do wrozki i zapytac sie czy wygram w totolotka
reklama
Asteraki
Zainwestujny w forumowego bota, który automatycznie i merytorycznie będzie na takie pytanie odpowiadać i temat zamykać?
Przeraża mnie niewiedza i strach przed odpowiedzialnością, bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć dlaczego jeszcze nie zrobilas testu ciazowego, bo na wizytę i giną rzeczywiście czasem trochę trzeba czekać.
Najśmieszniejsze jest to, że za 2-3 dni pojawi się kolejna użytkowniczka z dokładnie takim samym pytaniem i zamiast użyć wyszukiwarki na forum, założy kolejny taki sam temat. Bo po co czytać siebie nawzajem...
Przeraża mnie niewiedza i strach przed odpowiedzialnością, bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć dlaczego jeszcze nie zrobilas testu ciazowego, bo na wizytę i giną rzeczywiście czasem trochę trzeba czekać.
Najśmieszniejsze jest to, że za 2-3 dni pojawi się kolejna użytkowniczka z dokładnie takim samym pytaniem i zamiast użyć wyszukiwarki na forum, założy kolejny taki sam temat. Bo po co czytać siebie nawzajem...
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
W wakacje był największy wysyp, bo gimbaza miała wolne i się nudziła w domach
Podziel się: