reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czy to ciąża?

szczeslimamaminka

Zaciekawiona BB
Witam. Mam pytanie
Parę dni temu kochałam się z partnerem.. 2 dni temu powinnam dostać okres Ale.nie.ma go do teraz robiłam 3 testy ciążowe i na 1 wyszedł negatywny Ale po.chwili zobaczyłam bardzo jasna drugą kreskę, wczoraj robiłam kolejne dwa na pierwszym wyszło to.samo co na 1 a na 2 już pozytywny wynik dziś rano zrobiłam kolejny i.znów bardzo Janasa druga kreska. .
Nie.wiem co myśleć proszę o pomoc

reklama
Rozwiązanie
Gratuluję[emoji4]
W obu ciążach byłam w na początku 6tyg na usg i widziałam już bijące serduszka[emoji7] ale ja mam bardzo regularne cykle.
Życzę spokojniej ciąży i szczęśliwego rozwiązania [emoji4]

Hubert 18.02.2015 [emoji65]
Wiktoria 06.06.2017[emoji64]
reklama
Wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu..
Do tego czasu. Chyba oszaleje
zrobiłam test znów taka nie wyrazna kreska. Ale trochę ciemniejsza od poprzednich. Już nie wiem co myśleć znajoma nagadala mi ze testy się mogą mylić to jest moja pierwsza ciąża i nie mam doświadczenia w tych sprawach. .

zrobiłam test znów taka nie wyrazna kreska. Ale trochę ciemniejsza od poprzednich. Już nie wiem co myśleć znajoma nagadala mi ze testy się mogą mylić to jest moja pierwsza ciąża i nie mam doświadczenia w tych sprawach. .
To zrob badanie krwi i po 48 h zrob ponownie.

Edit. Tyle testów nie może wyjść błędnie:)pokaze ci swoj przykład;)
Ostatni w dniu spodziwanej @:)

Załączniki

• IMG_20170622_193819.jpg
    IMG_20170622_193819.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_20170623_063723.jpg
    IMG_20170623_063723.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 76
  • 20170624_211424_Burst01.jpg
    20170624_211424_Burst01.jpg
    998,3 KB · Wyświetleń: 74
Moim zdaniem ciaza jak nic. Moje kreseczki tydzień po dacie okresu byly bladziudkie a dzis juz 26 tydzien gratulacje. Raczej watpliwe zeby 3 czt 4 testy sie mylily

reklama
Do góry