reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża?

Mnie również pinki nigdy nie oszukały, a robiłam je pół roku. Taki sam test jak twój drugi, miałam ja na cztery dni przed datą spodziewanej miesiączki. Twoje są pozytywne 🙂

reklama
Ja na twoim miejscu bym powtórzyła test jutro rano , najlepiej zrobić od razu dwa różnych firm lub iść na betę w poniedziałek . Niestety ja osobiście spotkałam się z linkami 2 razy fałszywie pozytywnymi ,jak i zepsutymi całkiem dlatego unikam tych testów , na form też zdążyła się nie raz taka sytuacja . Masz rację że mocz może być mniej skoncentrowany i dlatego drugi test był negatywny , ale to zależy czy dużo razy sikalas przez ten czas i ile wypiłaś jednak patrząc na kreskę z rana i nie jest to jakiś mega cien to nawet jak później miałaś bardziej rozcieńczony to myślę że powinna wyjść tylko delikatnie jaśniejsza

Na drugim widać kreskę, a na pierwszym - szczerze to często coś podobnego wychodzi mi na pinku.
Najlepiej zrobić betę po weekendzie.

Dziewczyny, powtórzyłam dziś test. Zrobiłam 2 różne z pinka. Wydaje mi się że raczej oba by nie kłamały, ale mimo wszystko na jutro zostawiłam sobie 2 inne, no i beta :)
1000002098.jpg

reklama
Do góry