reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciaza ?

Czesc dziewczyny,
Z Mezem staramy sie od ponad roku o ciaze, zaczelismy sie badac w klinice leczenia nieplodnosci, diagnoza zwalila nas z nog. Zerowe szanse na naturalna ciaze, jedynie invitro przez zbyt mala ilosc plemnikow. Ja mam podwyzszona prolaktyne.
Okres mialam dostac wczoraj, cos mnie wczesniej tchnelo, poczulam ze musze zrobic test, zrobilam az 4 szt!
Czy to ciaza ? 😳🧐😻
IMG_9162.jpeg

Załączniki

• IMG_9157.jpeg
    IMG_9157.jpeg
    195,6 KB · Wyświetleń: 108
  • IMG_9156.jpeg
    IMG_9156.jpeg
    983,5 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Dla mnie wszystkie pozytywne. Leć na betę i powtórz po 48h żeby zobaczyć przyrost. Powodzenia i dużo zdrówka 😊

Czesc dziewczyny,
Z Mezem staramy sie od ponad roku o ciaze, zaczelismy sie badac w klinice leczenia nieplodnosci, diagnoza zwalila nas z nog. Zerowe szanse na naturalna ciaze, jedynie invitro przez zbyt mala ilosc plemnikow. Ja mam podwyzszona prolaktyne.
Okres mialam dostac wczoraj, cos mnie wczesniej tchnelo, poczulam ze musze zrobic test, zrobilam az 4 szt!
Czy to ciaza ? 😳🧐😻Zobacz załącznik 1640236
Jest! Gratulacje!

Witajcie. Czy do tego wątku jeszcze ktoś zagląda? Bo chciałabym o coś spytać, bo nie wiem czy już fiksuje mi głowa czy faktycznie coś widać. Pozdrawiam 😘

reklama
Do góry