Witam Was dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje porady zerknijcie proszę na mój wykres kutry dołączam i podpowiedzcie co o tym myślicie czy to może być wczesna ciąża ? Od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze . Kiedy mogła bym zrobić pierwszy test żeby był wiarygodny ? Długo już się staramy o dzidziusia i wiecie jak to jest już człowiek wariuje bardzo chętnie przeczytam opinie każdej z Was i z góry dziękuje za odpowiedzi
reklama
Czy jeśli jest to ciąża to te temperatury nie powinny być wyższe ?Witam Was dziewczyny jestem tu nowa i potrzebuje porady zerknijcie proszę na mój wykres kutry dołączam i podpowiedzcie co o tym myślicie czy to może być wczesna ciąża ? Od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze . Kiedy mogła bym zrobić pierwszy test żeby był wiarygodny ? Długo już się staramy o dzidziusia i wiecie jak to jest już człowiek wariuje bardzo chętnie przeczytam opinie każdej z Was i z góry dziękuje za odpowiedzi
Bolilol
Fanka BB :)
To normalny wykres, na którym widać owulację, o ile oczywiście prawidłowo dokonujesz pomiarów. Zanim wykres "pokaże" ciążę (16 pomiarów po owulacji), będziesz mogła już dawno zrobić test.
Tak więc nie ma co szukać ciąży w wykresie, do stwierdzania ciąży służy test ciążowy
Tak więc nie ma co szukać ciąży w wykresie, do stwierdzania ciąży służy test ciążowy
DziękujeTo normalny wykres, na którym widać owulację, o ile oczywiście prawidłowo dokonujesz pomiarów. Zanim wykres "pokaże" ciążę (16 pomiarów po owulacji), będziesz mogła już dawno zrobić test.
Podziel się: