reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża?

Miasto
Swarzędz
Witajcie kochane,
Jestem tu nowa wiec jeżeli opublikowałam coś nie tak i nie we właściwym miejscu to serdecznie przepraszam.
Staramy się z mężem o dziecko od kilku miesięcy. Wczesniej miałam chirurgicznie usuwaną sporą nadżerkę, przez co wycięto 1/3 szyjki. Jestem w 22 dc po owulacji aż do wczoraj czułam delikatne bóle podbrzusza i pleców w lędźwiach. Do tego od tygodnia stan podgorączkowy. Wczoraj wieczorem wykonałam test baby check z krwi, niestety nie pobralam wymaganej ilości krwi z palca, bo zwyczajnie tylko tyle wyleciało. Wynik testu był następujący, po czym po godzinie nie było już tej drugiej kreski w ogóle. Jak myślicie, mogło sie udać?
Screenshot_20201028_194710_com.facebook.orca.jpg
Screenshot_20201028_194710_com.facebook.orca.jpg

reklama
reklama
reklama
Do góry