reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża

Hej dziewczyny
Zrobilam dzis test i wyszly 2 krechy .Jedna mocna drufa slaba ale widoczna ..Jak myslicie czy to ciaza ? Jest weekend wiec dopiero w poniedzialek pojde do lekarza.
Objawy jak przed miesiaczka plus male plamienie . No i palic nie dam rady :-)

reklama
Hej dziewczyny
Zrobilam dzis test i wyszly 2 krechy .Jedna mocna drufa slaba ale widoczna ..Jak myslicie czy to ciaza ? Jest weekend wiec dopiero w poniedzialek pojde do lekarza.
Objawy jak przed miesiaczka plus male plamienie . No i palic nie dam rady :-)
Do lekarza może też warto, żeby potwierdził, że to krwawienie implementacyjne.

Implantacja to już na pewno nie skoro test pozytywny. Więc musiała byc już wcześniej. Plamienie może byc wynkiem braku progesteronu, więc do lekarza nie zaszkodzi pójść. Może przepisze luteinę lub duphaston.

Cześć dziewczyny, mam pytanie...
- 9 dni spóznia sie @
- naprzemienne kłócie w jajnikach
- jednorazowe omdlenie
- sporadyczne zawroty głowy
- mdłości wieczorami
- czeste oddawanie moczu
- ból i obrzmienie piersi
- przy ucisku z prawej piersi wydobywa sie przezroczysty płyn (dosłownie kropelka)
- ktosty na dekolcie (moja ciocie całą wysypało w ciąży)
- 9 dni temu po stusunku dostałam dziwnego skurczku macicy co mnie przeraziło

No, ale do tego wszystkiego testy negatywne. Czy to jest możliwe?

reklama
Cześć dziewczyny, mam pytanie...
- 9 dni spóznia sie @
- naprzemienne kłócie w jajnikach
- jednorazowe omdlenie
- sporadyczne zawroty głowy
- mdłości wieczorami
- czeste oddawanie moczu
- ból i obrzmienie piersi
- przy ucisku z prawej piersi wydobywa sie przezroczysty płyn (dosłownie kropelka)
- ktosty na dekolcie (moja ciocie całą wysypało w ciąży)
- 9 dni temu po stusunku dostałam dziwnego skurczku macicy co mnie przeraziło

No, ale do tego wszystkiego testy negatywne. Czy to jest możliwe?
Testy bywają omylne lepiej zrobić bete dla pewności . Mogą to tez byc zmiany w organizmie ze względu na upały :)

reklama
Niestety nie jest to takie proste jesli chodzi o bete dlatego ze mieszkam w UK. Dlatego to nie przez upały - tutaj za ciepło nie jest. Umowilam sie do pl kliniki ale dopiero na poniedzialek.

Do góry