reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża

Hej,
jakies 2 tyg temu doszlo do wspolzycia a raczej nie bo tak bym tego nie okreslila po prostu wlozyl mi ale szybko go odepchnelam i do niczego nie doszlo jednak martwie sie bo mogl sie mocno podniecic i miec prejakulant po czym we mnie wszedl.. na pewno bym mu nie pozwolila ale zaskoczyl mnie bo bylam tylem.. dokladnie bylo to 30 w niedziele zrobilam 2 testy ciazowe wyszly negatywnie.. rowno 11 i 12 dni tak jakby od prawdopodobnego zaplodnienia.. za 2 dni mam miec okres ale dziwnie sie czuje bo dodatko w czwartek mialam plamienie... jestem ogolnie w stresie od tamtego czasu.. mam brzuch kortylozowy ponadto wszedzie dookoloa uzywane jest slowo ciaza .. i nie wiem czy sobie czegos nie uroilam bo sie boje byc.. czy mam sie czym martwic ? Dzis na pewno zrobie test z krwi moze bedzie bardziej miarodajny.. czy mam

reklama
reklama
Na teście z krwi - takim domowym, na 99% będziesz miała pozytyw bo tu na grupie jeszcze nie widziałam, żeby były negatywne.
Jak okres nie przyjdzie 21 dni po stosunku możesz zrobić badanie krwi w laboratorium beta hcg - da 100% pewności.
Niemniej jednak są tabelki PO, do tego nie było pełnego wytrysku więc szansa mała.

I najważniejsze na koniec: wiesz, że to gwałt? I powinnaś to zgłosić?
Dzis przyszedł mi okres.. planowo 15 mialam dostac a dostalam 14 czyli dzien roznicy.. jednak odczuwam bolesność piersi gdzie nigdy tak nie mialam.. czy dodatkowo jt zrobic test jeszcze beta hcg ?

Do góry