reklama
Anemi
Początkująca w BB
Widocznie owulacja nie była 24.09 tylko później, więc okres też przyjdzie później.
Zrob jutro czy pojutrze betę z krwi i będziesz a
A co może być tego powodem? Skoro do tej pory wszystko było w miarę punktualnie?Widocznie owulacja nie była 24.09 tylko później, więc okres też przyjdzie później.
Zrob jutro czy pojutrze betę z krwi i będziesz wiedzieć.
Nel331
Fanka BB :)
Wszystko. Organizm to nie zegarek, czasem się coś przesuwa jeśli zwykle masz regularnie okres, lekarz nic niepokojącego nie widzialna USG to ja bym się tym nie przejmowala. Zrób za 2 dni będę jak okres nie przyjdzie, jak wyjdzie negatywna to możesz uda się znów do gina, niech sprawdzi jak wygląda sytuacjaA co może być tego powodem? Skoro do tej pory wszystko było w miarę punktualnie?
Anemi
Początkująca w BB
Bardzo Ci dziękuję za pomoc Szczerze miałam nadzieję że to jednak ciąża.Wszystko. Organizm to nie zegarek, czasem się coś przesuwa jeśli zwykle masz regularnie okres, lekarz nic niepokojącego nie widzialna USG to ja bym się tym nie przejmowala. Zrób za 2 dni będę jak okres nie przyjdzie, jak wyjdzie negatywna to możesz uda się znów do gina, niech sprawdzi jak wygląda sytuacja
Nel331
Fanka BB :)
Może tak, może nie. My ci tego nie powiemy.Bardzo Ci dziękuję za pomoc Szczerze miałam nadzieję że to jednak ciąża.
Nie wiesz kiedy była owulacja więc można sobie gdybać.
Tak jak mówiłam, zrób betę i progesteron to on też coś powie więcej i będziesz miała jasność
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A co może być tego powodem? Skoro do tej pory wszystko było w miarę punktualnie?
Psychika Jak kobieta się mocno nakręca na ciążę, to okres może się przez to spóźniać.
Podziel się: