Witam, jestem Klaudia mam 17 za 3 miesiące 18 lat i jestem w okropnie stresującej sytuacji, gdyż kochałam się z chłopakiem dzień przed owulacją, miałam na sobie majtki a on był bez prezerwatywy to trwało krótko, nie doszło do wytrysku, w środę zrobiłam dość intensywny trening to był tydzień od stosunku i od tamtej pory boli mnie brzuch, nie mocno to jest takie dziwne uczucie, przy okolicach pępka, dziś mija 11 dzień od stosunku a 10 od owulacji, wciąż mam to dziwne uczucie w brzuchu i zaczął mi się pojawiać żółtawy śluz konsystencji kremowej i jest go dość dużo, nie obserwowałam wcześniej tego ale jestem pod ogromnym stresem czy mogę być w ciąży ? Nurtuje mnie to od kilkunastu dni, nie mogę spać, zajadam stres, ciagle chce mi się płakać bo się boję ze jestem w ciąży.. okres powinnam dostać za 5 dni niepokoje się tym śluzem jestem młoda i stosunek zdarzył się tylko raz... co ja mam zrobić jak jestem w ciąży, błagam opowiedzcie jak przebiegała wasza ciąża w pierwszych tygodniach, czy jest możliwość żeby takie objawy jakie ja mam niekoniecznie oznaczały ciążę, jeżeli nie to czy jest jakiś sposób na poronienie ciąży? Mam bardzo surowych rodziców i jestem pewna ze wyrzuciliby mnie gdybym była w tej ciąży.... jak myślicie czy to już jest na pewno ciąża, a może to jakaś choroba ?
reklama
Całkiem możliwe że wszystkie objawy masz ze stresu. W dodatku mówisz że nie uprawialiście seksu bo byłaś w bieliźnie? Jeżeli rzeczywiście tak było to ciąża jest niemożliwa. Zrób test za ok 14dni, najlepiej idź na betę bo jak test wyjdzie negatywny to i tak się będziesz stresować i przez to okres się będzie spóźniał, powstanie błędne koło... Beta powie Ci prawdę na 100% 14/15dni po stosunku.
Mała.czarna
Fanka BB :)
Kochałaś się w majtkach? Nie bylo wytrysku? Jak miałabyś zajsc w ciążę?
Na 100% w niej nie jesteś.
Na 100% w niej nie jesteś.
DarkAsterR
Przestan uprawiać seks bo w twojej sytuacji nie dasz sobie rady z późniejszymi konsekwencjami. Skup się na nauce wycinanek..robieniu szlaczkow, słuchaj się matki i ojca.
Ewelina.Be
Jak się uprawia seks przez majtki?
k.karolina
O nie, ostatnio też była dziewczyna co uprawiał seks tylko chłopak miał penisa w majtkach
Ewidentnie nie jesteś w ciąży.....
Ewidentnie nie jesteś w ciąży.....
Dziewczyny co wy takie zlosliwe malpy jestescie?
Po pierwsze to co robiliscie to nie byl stosunek seksualny. Jesli on byl w majtkach i nie bylo wytrysku to nie ma mozliwosci zajscia w ciążę. Do zaplodnienia dochodzi przy wprowadzeniu plemnikow do pochwy.
A w przyszlosci jesli planujesz rozpoczecie wspolzycia poczytaj prosze o antykoncepcji
Po pierwsze to co robiliscie to nie byl stosunek seksualny. Jesli on byl w majtkach i nie bylo wytrysku to nie ma mozliwosci zajscia w ciążę. Do zaplodnienia dochodzi przy wprowadzeniu plemnikow do pochwy.
A w przyszlosci jesli planujesz rozpoczecie wspolzycia poczytaj prosze o antykoncepcji
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Na pewno dlatego, że taki temat pojawia się regularnie i czytając niektóre tematy, można mieć nieodparte wrażenie że żyjemy w dziwnych czasach i dziwnym społeczeństwie. Ale nie rozumiem po co odgrzebujesz temat ze stycznia, szczególnie że użytkowniczka która go założyła od tamtego czasu nie zaglądała na forum.Dziewczyny co wy takie zlosliwe malpy jestescie?