reklama
Rozwiązanie
Tak , biorę luteine . Rano i wieczór.
DziękiSuper. Będzie dobrze [emoji1307]
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Jasne że dam znać dzięki!
Załączniki
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No jakiś cień cienia tam jest...
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Jest różowa kreska , blada bo blada ale jest i jest widoczna . Jutro mam lekarza więc może coś się potwierdziMi by ten test nie dał raczej żadnej pewności...
Dżasta92
Fanka BB :)
Do lekarza nie ma co iść tak wcześnie bo jeszcze nic nie zobaczy oprócz powiększonego endometrium ale przed okresem też jest takie... nie potwierdzi ciąży. Lepiej iść na betę od razu bo lekarz też Cię i tak skieruje na pewno...
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Jest , jest widać goNo jakiś cień cienia tam jest...
Dzięki za radę .Do lekarza nie ma co iść tak wcześnie bo jeszcze nic nie zobaczy oprócz powiększonego endometrium ale przed okresem też jest takie... nie potwierdzi ciąży. Lepiej iść na betę od razu bo lekarz też Cię i tak skieruje na pewno...
Dżasta92
Fanka BB :)
Lekarz dopiero widzi cokolwiek przy becie powyżej 1000 podobno ale też dobrze nie wybierać się za wcześnie żeby się później nie martwić że jest pusty pęcherzyk i co z tego będzie... Lepiej iść koło 6-7 tygodnia wtedy jest szansa na serduszko nawet i wszystko jest pewne i jasne. Powodzenia daj znać
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Dzięki . Oczywiście dam znaćLekarz dopiero widzi cokolwiek przy becie powyżej 1000 podobno ale też dobrze nie wybierać się za wcześnie żeby się później nie martwić że jest pusty pęcherzyk i co z tego będzie... Lepiej iść koło 6-7 tygodnia wtedy jest szansa na serduszko nawet i wszystko jest pewne i jasne. Powodzenia daj znać
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Nie wytrzymałam i zrobiłam następny innej firmy myślę że teraz już raczej nie ma wątpliwości.W takiej sytuacji zrobiłbym bete. Ona rozwiane wszelkie wątpliwości
Załączniki
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No to gratulacje