reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to alergia????

A kto powiedział, że nie uczula. Z reguły nie uczula, ale widać może. Zastanów się też czy sam pasternak, czy chemia z niego. Ja normalnie uwielbiam paprykę. Ale zima to ma tak dużo chemii, że uczulenie wychodzi.

Nie wiem, czy wiesz, ale bambino jest nivey [emoji6] Mam dwóch atopików w domu, buźkę z reguły smaruje bambino. Ten krem pamiętam z dzieciństwa. Pomagał mi na ukąszenia komarów [emoji16]
A nie mam pojęcia 😁 tak lekarz mi powiedział😁😁😁😁 ale też używamy tego kremu..
A co do uczulenia- nie,sama natką ale od Pasternaka.. tak,, natką przemysłowa,, ooo tak będzie najlepiej.. niestety jestem tego pewna .. ale ważne że znika.. i tylko przy kontakcie skórnym.. całe szczęście że mogę ja normalnie jeść😁😁

reklama
Kurczę, te alergiczne sprawy, to są dla mnie nie do ogarnięcia. Zresztą to dla mnie wszystko nowość. Pierwsze dziecko i moja panika...Jak będę w Pl u rodziców, to koniecznie kupię to bambino
No zgadzam się.. łatwo nie jest z tymi Maluszkami i ich problemami. Mówię u nas tak to nie wyglądało. Ale my mleka jemy już coraz mniej (420 ml tak sednio) a za to jemy już wszystko .. tzn z umiarem ale staramy się jeść wszystko..

Do góry