reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy tez widzicie cień cienia?

agutkowa19

Zaciekawiona BB
hej dziewczyny,
Jestem 9dpo dzisiaj zrobiłam rano test i wydaje mi się, że coś tam widze, ale to chyba urojenia…
Moje objawy, nabrzmiałe bolące chwilami piersi, duża ilość śluzu lekko żółtego, szyjka zamknięta, bóle jajników i krzyża niby jak na miesiączce ale jakieś inne. Jak myślicie? Widać coś, jest szansa że zacznie ciemnieć ta kreseczka? 3)
CFF8C28D-0FD1-4D0B-91CD-A4C7DB262FF0.jpeg

reklama
Szansa jest :) wiem po sobie, bo na zdjęciu ciężko uchwycić bladziocha. Jak się bardzo przyjrzę to coś widać , ale tak to jest jak bardzo chce się zobaczyć. Pozostaje Ci tylko czekać , jutro możesz powtórzyć test albo zrobić betę dla pewności;)

Jak dla mnie negatyw. Objawy typowe dla II polowy cyklu. Dlatego z testami najlepiej czekac do terminu miesiaczki. Jesli to bylyby objawy ciszy to test by wyszedl pozytywny.

Jakiś cien jest, powtórz test
Badz za kilka dni jak nir bedzie @ zrob bete. Z takich cieni miałam ciążę. a wczesnie testowalam ze wzgledu na leki

Dzisiaj negatywny dziewczyny :) nawet cienia nie ma- czekam do terminu miesiączki jak nie przyjdzie to pójdę na betę. Dziękuje za wasze odpowiedzi! Niby staramy się o drugie dziecko, a już kompletnie nie pamietam jakie były początkowe objawy tej pierwszej ciąży :) człowiek tak samo świruje

Dzisiaj negatywny dziewczyny :) nawet cienia nie ma- czekam do terminu miesiączki jak nie przyjdzie to pójdę na betę. Dziękuje za wasze odpowiedzi! Niby staramy się o drugie dziecko, a już kompletnie nie pamietam jakie były początkowe objawy tej pierwszej ciąży :) człowiek tak samo świruje

Przykro mi...

Niestety objawy początkowe sa bardzo zbliżone i do @ i do ciąży.

reklama
hej dziewczyny,
Jestem 9dpo dzisiaj zrobiłam rano test i wydaje mi się, że coś tam widze, ale to chyba urojenia…
Moje objawy, nabrzmiałe bolące chwilami piersi, duża ilość śluzu lekko żółtego, szyjka zamknięta, bóle jajników i krzyża niby jak na miesiączce ale jakieś inne. Jak myślicie? Widać coś, jest szansa że zacznie ciemnieć ta kreseczka? 3) Zobacz załącznik 1594299
Widać cień , ale ciężko określić czy różowy czy szary. Jeśli test już pokazał kreskę to zrób betę będzie pewniejsza.

reklama
Do góry