reklama
angeliskax
Moderator
Twój test jest dla mnie trochę zalany. A autorki prawdopodobnie pozytywny, ale jeszcze spróbowałabym rano zrobić @aassddff bo ja widzę że się przebija. Tylko pytanie czy nie jest to jakaś fałszywka. Ile dni do okresu?Dokładnie taki sam z facelle dziś zrobiłam i tez się zastanawiam…
Jutro ma przyjść @
Malita766
Początkująca w BB
Test był właśnie świeżo zrobiony wiec nie wiem czemu tak wygladaTwój test jest dla mnie trochę zalany. A autorki prawdopodobnie pozytywny, ale jeszcze spróbowałabym rano zrobić @aassddff bo ja widzę że się przebija. Tylko pytanie czy nie jest to jakaś fałszywka. Ile dni do okresu?
Dziękuje za odpowiedz
angeliskax
Moderator
Spróbuj zrobić wieczorem test, nie pij że 2-3h i zrób jeśli jesteś już po terminie @. A jak nie to zrob rano jeszcze jeden. Możliwe że wynik się powtórzy, a jak nie to będziesz wiedziała na czym stoiszTest był właśnie świeżo zrobiony wiec nie wiem czemu tak wyglada
Dziękuje za odpowiedz
Malita766
Początkująca w BB
Dzięki, z rana powtórzę i zobaczę czy to samo czy bielSpróbuj zrobić wieczorem test, nie pij że 2-3h i zrób jeśli jesteś już po terminie @. A jak nie to zrob rano jeszcze jeden. Możliwe że wynik się powtórzy, a jak nie to będziesz wiedziała na czym stoisz
reklama
angeliskax
Moderator
Dawaj znać! Kocham pozytywne testy!Dzięki, z rana powtórzę i zobaczę czy to samo czy biel
reklama