Goodka
Moderator
według mnie raczej pozytywneHej dziewczyny
Czy te testy są pozytywne? Robione dzień przed terminem miesiączki czyli wczoraj.
Miesiączki nadal brak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
według mnie raczej pozytywneHej dziewczyny
Czy te testy są pozytywne? Robione dzień przed terminem miesiączki czyli wczoraj.
Miesiączki nadal brak
Jak dla mnie pozytywneHej dziewczyny
Miesiączki nadal brak
Który jest z przedwczoraj a który z dzisiaj?Tutaj 2 testy jeden robiony przedwczoraj a drugi dzisiaj jestem k8lka dni przed miesiaczka ale nie moglam wytrzymać tyle się już staramy ale w tym miesiącu beż wkrecaniq czułam jak by się udało... co myślicie o tym tescie z cieniem dzięki
Ten górny z dzisiajKtóry jest z przedwczoraj a który z dzisiaj?
Cień jest bez wątpienia, tylko jakiś zażółcony ten test Skocz na betę, będziesz mieć pewność albo jutro jeszcze powtórz innej firmyTen górny z dzisiaj
moim zdaniem są pozytywne.Hej dziewczyny
Miesiączki nadal brak