reklama
Ewelina.Be
Fanka BB :)
NegatywnyZrobiłam popołudniu i nie wiem czy tam rzeczywiście coś jest A wy dziewczyny coś tam widzicie?
reklama
Madlein
Nic tu nie maZrobiłam popołudniu i nie wiem czy tam rzeczywiście coś jest A wy dziewczyny coś tam widzicie?
Mo8m zdaniem wczesna ciąża
Negatywny
Załączniki
Fado123
Piekna kreskaJa dziś zrobiłam test (wczoraj miała być miesiączka) i chyba się udało! Ale jeszcze jutro zrobię test dla pewności Zobacz załącznik 1262746
Niestety nie, ale test najlepiej robić rano z pierwszego moczu odrazu po wstaniu. Jest wtedy największe stężenie hormonu.Zrobiłam popołudniu i nie wiem czy tam rzeczywiście coś jest A wy dziewczyny coś tam widzicie?
Wiem właśnie tylko ja sobie nie wracam mam wszystkie objawy A kreska wychodzi odrazu ale taka na zdjęciu mało widoczna w 1 waszej ciąży też tak było nic muszę poczekać do 7-8 tygodnia miesiaczk8 nie było tylko plamienie zmiana nastrojów piersi tkliwe coraz bardziej od 3 dni siusial już jak szal9na bialy sluz non stop pobolewanie takie dziwne uczucie w dole brzucha i pachwinie jutro dzwonię umówić się do gin.. Dzięki i gratulujeNiestety nie, ale test najlepiej robić rano z pierwszego moczu odrazu po wstaniu. Jest wtedy największe stężenie hormonu.
reklama
Ewelina.Be
@Madziappp negatywny