Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To są testy owulacyjne.Ja widzę 2 kreski na każdym
Bo to testy owulacyjne.Ja widzę 2 kreski na każdym
SorkaBo to testy owulacyjne.
Wydaje mi się, że jeszcze nie, ale już bardzo blisko.
Zależy od testów, od jego czułości. Ten z dzisiaj wygląda na pozytywny co oznacza ze jestew przed owulacja. Pozytywny test owulacyjny, ta 1 kreska wcale nie musi byc ciemniejsza niz testowa. Robisz 2x dziennie? Najlepiej popołudniu/wieczorem. I co mogę polecić to te testy z Actiona. U mnie się dwa razy sprawdzily.
To nie jest pozytywny test. Pozytywny jest, gdy kreska jest identyczna lub ciemniejsza, a ta nie jest ani identyczna ani ciemniejsza.Zależy od testów, od jego czułości. Ten z dzisiaj wygląda na pozytywny co oznacza ze jestew przed owulacja. Pozytywny test owulacyjny, ta 1 kreska wcale nie musi byc ciemniejsza niz testowa. Robisz 2x dziennie? Najlepiej popołudniu/wieczorem. I co mogę polecić to te testy z Actiona. U mnie się dwa razy sprawdzily.