reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy takie objawy świadczą o ciąży czy chorobie?

Rudbekia23

Zaciekawiona BB
Witam. Starym się z mezem o dziecko już 3 miesiąc... Długość cyklu mam 27 dni, w tym dł miesiączki 6, o liczyłam że dni płodne będę mieć od 3 do 8. Cały czas robiłam Test owulacyjny i wynik pozytywny i ciemna kreska była 7-8 a średnia w 9. Cały czas w tym i w czasie dni płodnych wspolzylismy 2 razy dziennie. 10 dnia zaczęły boleć mnie jajniki i lekki ból przy oddawaniu moczu, dziwne uczucie niż ból. Zauważyłam na papierze odrobinkę krwi w kolorze czerwonym, tak pół paznokcia. Ale to taka krew z włoskami jakby. 12 miałam zawroty, chęć wymiotów, ból głowy i jajniki mnie bolą. Dziś 13 zrobiłam test ciążowy i nic. Czy to ciąża ale wczesna? Jest sens jutro udać się na betę? Błagam pomocy

reklama
Jestem w szpitalu od wczoraj i mam kilka leków, niby krwią zła nie widać ale sprzęt słabej jakości. Jutro wychodzę, zobaczę co się będzie dziać. A co z twoim krwiaczkiem się stało?

Ja miałam poronienie zatrzymane ale to nie było spowodowane krwiakiem . Odpoczywaj bo mi w szpitalu nie powiedzieli ze jest krwiak. Dopiero na wizycie w gabinecie bo to krwawienie nie dało mi spokoju.

reklama