reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy taki test może oznaczać ciążę?

Teraz już będę pod opieką lekarza więc na żadną bete się już nie wybieram :)
30 idę do lekarza to się dowiem czy ciąża się rozwija i czy wszystko jest ok.
Myślę że żaden test i beta nic już nie zmienią.
Dokładnie. Przepraszam, nie chodziło mi o to żeby Cię straszyć, ale strasznie dużo bajek krąży na tym forum...

Cieszę się że u Ciebie wszystko ok! :)

Tak na pocieszenie dodam, że teraz jestem w 10 tygodniu ciąży i wystarczyła mi jedna beta na samym początku. :)

reklama
Dokładnie. Przepraszam, nie chodziło mi o to żeby Cię straszyć, ale strasznie dużo bajek krąży na tym forum...

Cieszę się że u Ciebie wszystko ok! :)

Tak na pocieszenie dodam, że teraz jestem w 10 tygodniu ciąży i wystarczyła mi jedna beta na samym początku. :)
Spoko nie odebrałam tego w taki sposób. :) Gratulacje

Hej dziewczyny. Czy którejś z Was się zdarzyło, że wyszedł taki test i okazało się później, że to ciąża? Nie chcę się cieszyć już ale nigdy też nie spotkałam się z takim testem bo zawsze kiedy był negatywny był "czysty" jak łza a tu jednak coś. Test robiony wczoraj wieczorem, 4 dni przed okresem. Dzisiaj powtórzony i wyszedł taki sam.
Taki test u mnie oznaczał ciążę :)

Ja wogole bety nie robiłam bo nie miałam możliwość wtedy. Jak test wyszedł pozytywnie umówiłam się do lekarza i teraz jestem w 24 tc. Gratulacje niech Dzidzia rośnie zdrowo :)

Zgadzam się z koleżanką. Beta też nie jest miarodajna. Mi się okres spóźnial 3 tyg testy negatywne beta negatywna poszłam pewna do gin po leki na wywołanie okresu a on mi mówi że mam puste jajo. Dzisiaj bym była w 10tc. Wczoraj zaczęłam krwawic z pomocą tabletek poronnych.

Więc beta też nie zawsze prawdę powie. Przy pustym jaju też powinna wyjść beta pozytywna a ja miałam ujemna.

Zgadzam się z koleżanką. Beta też nie jest miarodajna. Mi się okres spóźnial 3 tyg testy negatywne beta negatywna poszłam pewna do gin po leki na wywołanie okresu a on mi mówi że mam puste jajo. Dzisiaj bym była w 10tc. Wczoraj zaczęłam krwawic z pomocą tabletek poronnych.

Więc beta też nie zawsze prawdę powie. Przy pustym jaju też powinna wyjść beta pozytywna a ja miałam ujemna.
Młoda jejku... przykro mi... :(

Hej dziewczyny. Czy którejś z Was się zdarzyło, że wyszedł taki test i okazało się później, że to ciąża? Nie chcę się cieszyć już ale nigdy też nie spotkałam się z takim testem bo zawsze kiedy był negatywny był "czysty" jak łza a tu jednak coś. Test robiony wczoraj wieczorem, 4 dni przed okresem. Dzisiaj powtórzony i wyszedł taki sam.
Ja miałam taki test w dniu spodziewanej miesiączki rano . U mnie ciąża ale bardzo wczesna , okazało się z usg że o tydzień wcześniejsza niż wynikało by z daty ostatniej miesiączki . Wiec Beta wyszła mi tez bardzo słaba i lekarze na początku twierdzili że puste jajo płodowe .

reklama
Do góry