reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam, u mnie święta do d..y:baffled::confused2::sorry:.
Ledwo co żyję po nocce bo mały kwękacz postanowił dać matce w kość i poszedł spać dopiero o 2:45
mad.gif
realmad2.gif
growl5cj.gif
growl5cj.gif
jak wstał o 18-ej. Co było powodem jego marudzenia mogę się domyślać bo sama po wczorajszej wizycie u teściów musiałam procha od bólu głowy wziąć. M też MEGA
angry.gif
angry.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
na rodziców i chyba zacznę "Panać" co do pewnej osoby
mad.gif
. Ale o tym gdzie indziej jak poukładam myśli.
Starsze w domu, tzn, Olek na placu zabaw a Juli bajkuje bo w przedszkolu zbieranina ze wszystkich grup:tak:. Ale umówiłam się z kumpelą ze pójdziemy na wesołe miasteczko bo dwa nawiedziły Chełm.
Fogia, i jaki wynik rozmów Polaków;-)? Jakbyś chciała swojskiego kuraka to daj znać bo w sobotę będą pierwyj sort:tak:.
Dziewczyny wielkie dzięki za życzenia rocznicowe - jak to szybko zleciało:szok::szok::-D.
Zdróweczka dla wszystkich.

reklama
Marta po pierwsze wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, po drugie, szkoda że tak święta wyszły, ja miałam tą przyjemność i uniknęłam siedzenia przy jednym stole z wiadomo kim, bo też nie wiem jak by się skończyło :sorry:

zdrówka dla wszystkich potrzebujących, nie chorować, taka ładna pogoda :tak:

my już po spacerku i wizycie u dentysty z Olą, nawet nie skrzywiła się jak jej pani w buzię zaglądała, :-D ale przynajmniej wiem, że wszystko jest na dobrej drodze do pojawienia się pierwszego zęba :-)

byłam też zapisać się na usg, będzie w piątek, więc zobaczymy co wyjdzie :-(

jak Ola wstanie, to szykujemy się do Lublina, ciekawe czy spodoba jej się jazda busem, i jak ja się tam zapakuję z plecakiem, siatą i spacerówką, o i jeszcze z Olą na rękach :eek:

Witajcie

My z rana byliśmy w przychodni, z nosa się dalej leje, kaszel do tego i trochę ten kaszel mnie niepokoił, ale pani doktor osłuchała i w płuckach czyściutko jest, gardełko też zdrowe, uszka czyste, ale mamy dawać mucofliud, pulneo i fenistil, - jakieś przedłużające przeziębienie mamy, czyli tak jak podejrzewałam, wykurowaliśmy się, a w sobotę tydzień temu owiało mi go na balkonie,:-( na dwór wychodzić możemy, ale z dziećmi na razie kontakt ograniczony:-( a Hubert już z rana pytał czy idziemy na plac zabaw z Julą:-(

Madzienka jak spacerek

Sundey dla was też dużo zdrówka

Kasia -Sienio Wszystkiego co najweselsze, najmilsze, najsłodsze i najpiękniejsze. Spełnienia wszystkichnajskrytszych marzeń! Niech uśmiech nigdy nie znika z Twej twarzy.

Marta Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

Marzenko W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym tylko marzysz.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja poświątecznie
sienio WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!Dużo zdrowia, radości,szczęścia, dobrobytu, miłości, 100 lat życia!!!
Marz21 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN!
fogia maltanka misia2010 marta1981 Z okazji Kolejnych Rocznic Ślubu składam Wam najgorętsze życzenia- dużo zdrowia, szczęścia, i wiecznej miłości.:tak:
fogia super że chrzciny się udały, Antonio był dzielny:-)
karlita a jak tam u Was po Wielkim Dniu Norbercika?
sunday trzymam kciuki żeby wirusy Was ominęły.A tych kontroli współczuję....
maltanka zdrówka podsyłam Hubciowi, oby szybko wyzdrowiał. Dobrze że płucka czyste...
Święta szybciutko nam zleciały, trochę u teściowej, trochę u moich rodziców. Dzisiaj rano musiałam jeszcze US odwiedzić, chwilkę na mieście byłam i zleciało. Kuba był z moją mamą na mega spacerze to teraz śpi jak zabity, nawet rehabilitację mu odpuściłam. Idę pranie robić i coś na obiad trzeba wymyślić. Miłego popołudnia.:-)

my już po spacerku...Jula teraz zajęła się malowaniem farbami więc mam chwilkę...
u nas spółdzielnia podosypywała świeżego piachu do piaskownic więc same zobaczcie jak wyglądało moje dziecko na placu zabaw:-D:-D:-D
mała zdobywczyni szczytów

2011_04_251.jpg

Antuanet ale Ty pracowita jesteś, od samego rana w biegu:tak::tak:

Maltanka spacerek ok, ale Jula też już chce do Huberta:-D:-D:-D
a może podaruj mu jutro ten basen niech wykuruje się raz a dobrze...

Sunday super że dzisiaj tak wcześnie w domu....pisz jak kontrola, czy coś dała...
i trzymamy kciuki za umowę:tak:

Marta tulaski;-)

Aneta powodzenia w wycieczce busem....

hello hello :)

juz jestem :-) na wstepie

Sienio kochana wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek :-)

Marzenko najlepsze życzenia z okazji imienin

Marta
wielu kolejnych wspaniałych lat razem :-)

tak my już po chrzcinach :-) pogoda rewelacyjna :-)
Norb usnął w drodze do kościoła i zostal wybudzony na masze co bardzo mu się nie spodobało ... a przy pierwszej pieśni wyszły różki mały się rozdarł jak opętany (za nim rozwrzeszczały się inne dzieci) wyszłam do zakrystii ale dalej był wrzask lulanie, picie, mleko nic nie pomagało Norb uspokoił się dopiero na dworze .... po czym wróciliśmy do kościoła ale jak ludzie zaczynali śpiewać to mały podkówka i płacz .... ale sama ceremonia Go nie przeraziła nie płakał i zaraz po polaniu główki i namaszczeniu poszedł spać.
Podejrzewam że gdybym mogła podprowadzić wózek to mały by przespał całą mszę a tak na rękach to on nieprzyzwyczajony ;-)

do tego jak Mały się rozplakał na poczatku mszy - przybiegła Gabi i bardzo się rozżalila i do końca mszy była wtulona w tatusia i nie dalo się jej nawet na lawce podaszić :-) a lzy jej ciekły jak grochy jak dziadek chcial ją zabrać :-)

impreza w chacie udała się rewelacyjnie :-) jedzenie fantastyczne :-) obsługa wyśmienita :-) można było sobie tez posiedzieć na dworze ;-) dzieciaki sie ganiały z sikawkami ;-)

a dzisiaj od rana byłam z dzieciakami na dworze :-) popołudniu mamy gości ... może jutro w końcu odpocznę hehheh :-)

Fogia super ze Antoni taki grzeczniutki :-)

Madzieńka
Jula ćwiczy wspinaczkę górska ;-)

Mikado witaj :-) spokojnej ciąży :-)

maltanka niech Hubcio już zdrowieje!!!!!! szkoda czasu na chorowanie :-)

Ostatnia edycja:
witajcie poswiatecznie
swieta swieta i po swietach
mnie dop[adl bol gardla i przez cale swieta mnie trzyma, dzis w lozku przelezalam do 10.30 no ale Asia w domu wiec musialam wstac ale grzeczie z rana bajki ogladala nie liczac tego ze 3 razy sie przebierala bo miala wolna reke
siwta udane mozna rzec, w niedziele bylismy na rezurekcji z Joanną była grzeczna bo tez i pora wczesna u tatusia na raczkach przewaznie wtulona cala msze przesiedziala, potem sniadanko a po poludniu zracji pogody pospalismy sie wszyscy,a wieczxorem burza grzmoty pewnie uWas tez waliły pioruny
a wczoraj impreza u szwagra 50 urodziny, stól suto zastawiony od poludnia do wieczora sie goscilismy, Asia sie wybiegala i padla o 21 tylko jak przyłożyła główke do poduszki
a dzis powrót do dnia codziennego, Asia wlasnie u mojej siostry biega z chłopakami, a ja korzystam z jej nieobecnosci tylko zeby mi ten karat i bol gardla odpuscil to było by super
madzienka fajne zdjatka
karlita, fogia fajnie ze imprezy udane i pogode super mieliscie

Witam się i ja poświątecznie
sienio WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!Dużo zdrowia, radości,szczęścia, dobrobytu, miłości, 100 lat życia!!!
Marz21 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN!
fogia maltanka misia2010 marta1981 Z okazji Kolejnych Rocznic Ślubu składam Wam najgorętsze życzenia- dużo zdrowia, szczęścia, i wiecznej miłości.:tak:
przyłaczam sie do życzeń, wszystkiego dobrego

reklama
Witemy popołudniowo. Bylismy z Maksiem na spacerku, zaliczylismy kilka sklepów. I wrocilismy do domku. Maksio pospał troszkę,ale coś mu się złego przysnilo i obudził się z płaczem. Teraz zajada kiełbaskę z bułeczką i ogląda Georga ;-)
Ja poszperałam troszkę na allegro za spodenkami dla Maksia i dla siebie :-) - jakies krótkie albo "bermudy" musze sobie zakupić.

Antuanet obowiązkowa z Ciebie dziewczyna :tak:
Madzienka super foteczki i tu i tam :-D:tak::tak::tak:
karlita fajnie,ze imprezka udana :-)
Mikado Witaj!

Do góry