reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam sie po długiej nieobecności,
dzisiaj kolejne wyjście na basen, mam nadzieję że tym razem się uda, nakarmiłam małą i położyłam w wózku na tarasie, więc może się wyśpi i nie będzie taka marudna.

miała wczoraj pobieraną krew, dziś odebrałam wyniki i trochę się martwie, bo limfocyty są wysokie (ponoć u niemowlaków normalne) a granulocyty niskie, jutro się wyjaśni u lekarza, chyba za bardzo panikuję

reklama
Marta1981 wiem, i pewnie jak każda matka chcę dla swojego dziecka jak najlepiej, na szczęście jej chrzestna jest lekarzem i ma zadzwonić za 15 min, to się dowiem co i jak,

jakiś czas temu pisałam, że mam w piwnicy żabki, no to dzisiaj dołączyła wiewiórka, taki mały śliczny rudzielec, siedzi na choince w ogródku

Aneta, bawcie się dobrze dzisiaj, oby maleńka miała lepszy humorek... nie spotkamy się dzisiaj bo Bartek ma zapalenie oskrzeli i bierze antybiotyk a i ja ledwo żyję..

kiedy wróci słońce??

Anetko, jeszcze trochę i założysz własne mini zoo - ja wczoraj w akwa odkryłam że mi się gupiczka okociła:tak:, a młode ok. 20 sztuk mają już ok. 1cm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-). Nie wiem w jaki sposób bo samca gupika nie mam(wcześniej jakoś padł ofiara bojownika:-p) a oprócz pary bojowników (bojowniczka zachorowała i wczoraj spuściłam ją padniętą:-() i glonojada i tej gupiczki to nie mam innych ryb :no:a w tamtym tygodniu całą wodę zmieniałam i nie był małych:no::-p.

aneta :-D:-D:-D wiewiórka:-D

Hubert śpi, a ja przeglądam zdjęcia, zobaczcie jakie miasteczko we Francji

może by coś wywołał w końcu:zawstydzona/y:

Załączniki

• img_8216.jpg
    img_8216.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 28
Marta1981 na rybkach to ja się nie znam, ale jak jeszcze kilka razy zaskoczy to będziesz musiała zmienić akwarium na większe :)
ja się zastanawiam nad oczkiem wodnym, więc w razie co wpuścisz do mnie i bedzie mini zoo

dzwoniła bratowa, wszystko w porządku, ok. 4 tyg, temu Ola była przeziębiona i to ma wpływ na wyniki, ufff co za ulga

dopiero spojrzałam na suwaczek, moja Ola skończyła 4 miesiące :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Maltanka chciałabym pojechać osobiście i to zobaczyć :tak::tak:
Aneta tak to już jest że my mamy niepotrzebnie panikujemy :-)
Marta o kurcze cuda się u ciebie zdarzają :szok::szok:
Ja już zmykam po Maję a potem szybki obiad no i dentysta, ale przy tym deszczu to ja raczej taksówkę zamówię :crazy::crazy::crazy:

Do góry