reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam i ja, młode odstawione, więc trzeba zaległości w sprzątaniu nadrobić.
Nockę miałam spokojną (bez kaszlu :szok:), chyba pomogło to wczorajsze wylegiwanie się pod kocykiem i Mucosolwan. :szok:
Przyznaj się P. Cię dobrze wygrzał ;-);-)to od razu wyzdrowiałaś:-p:-):tak::tak:.
Anaconda, ja dziś musiałam szyby w aucie skrobać:wściekła/y:. Aby do WŚ było ciepło, bo nici z wyjazdu na cmentarze.

reklama
Witam z rana!

Aneta, mi kiedyś wybuchł kominek.. normalnie scena jak z filmu, jak sadza opadła to wyglądałam jak małe murzyniątko,, całe szczęście, że okulary miałam bo oczy nieruszone. A właśnie, idziesz jutro na basen?

A ja mam pytanie... czy znacie może jakiś gabinet masażu albo masażystę dobrego? Pilnie potrzebuje kogoś kto ulży moim plecom bo niedługo będę wyć z bólu...

Dzień Dobry!
ide jutro, ale nie wchodzę z niunią, dopiero zobaczyłam, że nie mam kostiumu, będę zdjęcia pstrykać :-) zmusiłam męża, żeby wszedł z małą do wody, trochę się buntował :no::no::no: ale już mu przeszło
ciekawa jestem reakcji małej na tak dużą ilość wody :szok:
tak w ogóle to dzisiaj dzień mi się zaczął dosyć późno, wstałyśmy dopiero po 9 :cool:
może niedługo tesciowa przyjedzie, to pójdę w końcu do lekarza,
szczęście jak znajdziesz masażystę to sie wybiore z Tobą, bo mój kręgosłup woła POMOCY

Aneta, to poproszę również o sesję na basenie bo mój Pan i Władca miał przyjechac dzisiaj a będzie dopiero w piątek :crazy:... znalazłam jednego na Hipotecznej w przychodni masuje po godzinach, kosztuje 25zł na 30min. idę dzisiaj więc zdam relację po jak było :)

Ja z profesjonalnym masażystą nie mam problemu:-p, sąsiadka na 3 piętrze, rewelacyjnie masuje - ostatnio jak sobie bark odstrzyknęłam, a potem nie mogłam ruszyć to na drugi dzień jak nową rękę miałam:tak::tak: po masażu.

Witajcie, ale szaro buro...my dzisiaj pospałyśmy, nocka spokojna a pobudka dopiero o 9.30:tak::tak::tak:więc wszystko wraca do normy:-D:-D:-D

Anaconda słoneczko będzie...w pogodzie zapewniają że weekend ma być słoneczny:tak::tak::tak:

Karlitko jak brzuszek???chyba dzisiaj masz dentyste, więc zeby nie bolało:tak::tak::tak:

Madziarka czekam na wieści o jazdach....;-);-)Jak Julci chętnie poszedł do przedszkola???

Szczęście my już chodzimy drugi miesiąc i rury jeszcze nie mielismy:-p:-p:-p

Aneta Wy tez zapisaliście się na podzamcze??super...spora grupka mam z BB będzie tam chodzić:tak::tak:

Fogia super że kaszel dał ci juz spokój!!!

Martuś upomniałaś się więc stawiam:-D:-D:-D:-D

Za okrągłe 6000!!!!!!
najsmaczniejsze-karpatka.jpgZobacz załącznik 295193kawa6.jpgciasta-5.jpgsernik.jpg

Madzienka gratuluje 6000!!!!!! A taka kawke bym wypila!!!!! Dzieki za info. Kupilam dzisiaj pieluchy na basen do pływania w rossmanie za 12.99-sa w promocji:-)
fogia dobrze,ze nocka juz lepsza :-)

Witam sie i ja w zimny dzien. Bylam u gina i w koncu jeste wszystko oki i pobral mi cytologie za darmo a tu u mnie chca 20-30zl mimo ze wizyta na fundusz.

szczescie no pewnie że Wam pstryknę fotki,

my już po spacerku, co prawda krótkim, ale przynajmniej teraz mam chwilę spokoju, bo się Ola sama bawi, teściowa niestety zawiodła :(
wczoraj była w piwnicy mała żabka, dzis jest duża żabka, tak się zastanawiam, czy to nie jakiś książe ;-) może ma któraś ochotę pocałować to się przekonamy :-D
IMG_1474.jpg

Marta 1981, daj mi namiar plisss bo się wścieknę niedługo :)

Madzienka, całe szczęście bo ja bym chyba na zawał zeszła na tej rurze, aczkolwiek moja młoda zjechała i chciała jeszcze

Aneta, to super... musze pamiętać tym razem żeby tusz zmyć przed wejściem bo mój młody jak będzie znowu chlapał wszystkich naookoło to będę jak wamp wyglądać :D.. musimy się jakos spotkac przed wejściem :)

a co do żaby to ja dziękuje, swojego księcia już mam :D
i zazdraszczam tego spaceru bo ja jak wracam do domu jest tak szaro i zimno, że szkoda mi młodego ciągnąć.. w dodatku jeszcze do piątku chodze z młodą na inhalacje na hipoteczną i czas się rozchodzi.. ech, żeby doba miała ze 48h to może bym się ze wszystkim wyrobiła

reklama
Do góry