reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka, jak dobrze że przypomniałaś o powtórce szpilek bo w czwartek obejrzałam napisy początkowe a potem.. końcowe :)

Maltanka Motycz zszedł poniżej poziomu chyba wszelkiego, ciekawe jak długo się utrzymają jeśli nie zrobią tam porządku, my basen mamy w czwartek i tym razem Tusiek będzie pływał z tatusiem a ja porobię zdjęcia, może jakiś filmik nakręcę :)

Pogoda dzisiaj boska, mam nadzieje, że prognozy się nie sprawdzą i jeszcze ciepło pozostanie z nami

Sunday, ja też słucham Eska Rock i masz rację, ten kawałek jest niesamowity

A ja nie mogę doczekać się środy bo wtedy mój Pan i Władca wraca z wygnania, wprawdzie tylko na 5 dni ale jedziemy do Żywca więc tym bardziej na niego czekam. Poza tym młody już bardzo tęskni za tatą i nałogowo wyrywa mi tel jak dzwoni.

Miłego po południa laseczki

reklama
co do motycza to też nie bedę nic mówić, szukam innego miejsca najwyżej Mikołaj bedzie miał przerwę w pływaniu, w srodę idziemy ostati raz,

madzienka ta sobota odpada bo w sobotę jedziemy już do rodziców, ale nestpnym razem juz sobie nie odpuszczę i ide z wami:tak::tak:, tym bardziej że sobie trochę o tej jaskini pczytałam:tak::tak::tak:

Madzienka, jak dobrze że przypomniałaś o powtórce szpilek bo w czwartek obejrzałam napisy początkowe a potem.. końcowe :)

szczeście ale ja nagrany odcinek oglądałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co do motycza to też nie bedę nic mówić, szukam innego miejsca najwyżej Mikołaj bedzie miał przerwę w pływaniu, w srodę idziemy ostati raz,

madzienka ta sobota odpada bo w sobotę jedziemy już do rodziców, ale nestpnym razem juz sobie nie odpuszczę i ide z wami:tak::tak:, tym bardziej że sobie trochę o tej jaskini pczytałam:tak::tak::tak:

szkoda mam nadzieje ze my do nastepnej dotrwamy w zdrowiu:tak::tak::tak:
Mandziula co do basenu to może spróbujcie tam gdzie asienka, ten sam basen co my tylko inna szkoła...tutaj masz szczegóły Lubelska Szkoła Pływania – Nauka, Pływanie Niemowląt, Aqua Aerobic

Hej dziewczynki

Niedawno wróciliśmy do domu. Ledwo żyję, potwornie bolą mnie biodra.

Przed południem zaliczyliśmy mega długi spacer po parku, później byliśmy u dziadków na obiedzie, a później jeszcze na festynie. Nigdy nie przypuszczałabym, że Filip zagustuje w szantach. :szok::szok::szok: Tymczasem tak mu się spodobali śpiewający "marynarze", że nie mogłam go zabrać do domu. :sorry2:

Ja zakatarzona na całego, gardło mnie juz nie boli zastosowałam specyfik Fogii-dziękuję skuteczny.
cieszę się, że pomogło. ;-)

17.00 pasuje i mi poza wtorkiem i piątkiem - mam 2 zmianę Chętnie się z wami wybiorę:tak::-D
Witam, tradycyjnie na chwilkę, M kupił jakąś wojenną strzelankę:nerd: i się instaluje i cały dzień mama z głowy:-p.
Anihira, jakoś na środę czy czwartek się umówimy;-):tak:.
no to ok, Marta jak będziesz w okolicy to dowiedz się konkretów, a jak nie to ja na pewno będę ok. środy. Gadałam dziś wstępnie shenen. Ma się zorientować czy Magda może chodzić do jaskini da znać.

no to ok, Marta jak będziesz w okolicy to dowiedz się konkretów, a jak nie to ja na pewno będę ok. środy. Gadałam dziś wstępnie shenen. Ma się zorientować czy Magda może chodzić do jaskini da znać.

Ciężki ale fajny dzionek za Wami...odpoczywaj teraz Kochana:tak::tak::tak:

A właśnie co z shenen, dlaczego do nas nie zagląda:sorry::sorry::sorry::sorry:...macie z nią kontakt...to proszę pozdrówcie ją;-);-);-);-)

Ciężki ale fajny dzionek za Wami...odpoczywaj teraz Kochana:tak::tak::tak:

A właśnie co z shenen, dlaczego do nas nie zagląda:sorry::sorry::sorry::sorry:...macie z nią kontakt...to proszę pozdrówcie ją;-);-);-);-)
ostatnio tylko kontaktujemy się smeskami. Dziś właśnie pisała do mnie o tym festynie ale akurat siedzieliśmy u babi przy obiedzie więc nie udało nam się spotkać. Może uda się ją wyciągnąć do jaskini ale z tego co ostatnio pisze to cierpi na nieustanny brak czasu. Dziewczyny w żywiole przedszkolno/szkolnym +zajęcia dodatkowe, a ona robi za koordynatora życia codziennego.

Fogia, mojemu M szanty się spodobały po pobycie nad Solina i pływaniu barką po zalewie:tak:.
A mi naleciała ochota na Sprite'a:-p:tak::-D:-D - chciałam tylko małą puszkę a M kupił całe 2 litry:tak::szok::cool:. na obiad wykombinowałam kuraka a jogurcie greckim, przyprawie paprykowo-czosnkowej, płatkach czosnku i miodzie - paluchy lizać. Do tego mizeria i kuskus:tak::-).
Nadal rozglądam się za wózkiem, co sądzicie o tym Komplet Quinny Formula spacerówka gondola fotelik (1273420783) - Aukcje internetowe Allegro

Witajcie z ranka,

Asieńka i jak wasz ząbek?

:-)

Jeszcze siedzi w dziąśle :no: Zostało mu do przebicia ćwierć milimetra błony śluzowej :-(

heloł

my na nogach od 6.30 standard, wczoraj H w ogóle nie spał w dzień, położył się o 20.00 i wstał jak zwykle.

zabieram się za obiad, bo dzisiaj chrzestna do Huberta przychodzi:tak:

aaa i złamałam sobie pączek storczyka, wypuścił mi nowe dwa końce i chciałam przywiązać do kijka i ułamałam koniec:wściekła/y:

asieńska i jak nocka?
antuanet to dla Kuby aby tylko śniegu brakuje, przygotowany już do zimy, a co ty za szkolenia masz?
misia fajnie, że chlebek wychodzi, a ciasto robisz w zwykłym mikserze, czy masz maszynę do pieczenia chleba?
madziara metodą prób i błędów i wyjdzie, ja też się zbieram już do tego zakwasu

Noc przespana dzieki nurofenowi, bo w ogóle spać się nie wybierał tylko plakal i gryzl mame :tak:

Witajcie
madziara, maltanka dzieciaki Wam wczesnie wstaja, ale za to dzien macie dluższy;-)
kainkas, asienka przepraszam za pomylke, w tym wczorajszym zamieszaniu chyba sie pogubilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p
madzienka o Matko, ale u was w grudniu sie dzieje:szok::szok: gratki za ząbka :tak:
marz oczywiście wszystkiego najlepszego dla Mateuszka z okazji urodzinek!! za tydzien na wesele idziecie? kurcze to chyba w hallowen wypadnie?:eek::-D
sunady juz Ci dziewczyny wszytko napisaly:tak:ale z Was spiochy:-D

i zapomnialam co mialam napisac:eek::eek:

nic nie szkodzi:-D

Fogia, mojemu M szanty się spodobały po pobycie nad Solina i pływaniu barką po zalewie:tak:.
A mi naleciała ochota na Sprite'a:-p:tak::-D:-D - chciałam tylko małą puszkę a M kupił całe 2 litry:tak::szok::cool:. na obiad wykombinowałam kuraka a jogurcie greckim, przyprawie paprykowo-czosnkowej, płatkach czosnku i miodzie - paluchy lizać. Do tego mizeria i kuskus:tak::-).
Nadal rozglądam się za wózkiem, co sądzicie o tym Komplet Quinny Formula spacerówka gondola fotelik (1273420783) - Aukcje internetowe Allegro

super wózek, powodzenia w licytacji

Wiecie co sie stalo zs Fornetka?

ja też siedzę na allegro i oglądam wózki. :-D:-D:-D
ten quinny wygląda dość futurystycznie. :-D:-D nie słyszałam o nim żadnych opinii więc nie doradzę.
Ja zachorowałam na mutsy:
MUTSY URBAN RIDER SPORT RED + FOTELIK PRIMA PLAY (1267617547) - Aukcje internetowe Allegro
ale dlaczego one są takie drogie!!! buuuuuuuuu :cool: poza moim zasięgiem.
sporo styczniówek 2011 planuje zakup tako:
Wózek TAKO JUMPER X 3 w 1 2010 SERCA +ŚPIWÓR+PA (1270209484) - Aukcje internetowe Allegro

Marta a wy chcecie to łóżeczko??

i co się dzieje z karlitą???

reklama
Do góry