reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej kobity
tak mi się dni lewają ż ju nawet nie wiem kiedy ostatnio do was zaglądałam, jakaś taka zakręcona chodzę, a wczoraj jak miałam chwilke czasu to et nam odcieli bo mała nie zapłacił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i cały wiecór walczyłam z piecem CO żeby wody ugrzać, normalnie cholera mnie bierze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i wogule jakiegos doła łapię:crazy::baffled::baffled:

jak mi młode uśnie to was poczytam:tak::tak::tak:

a narazie miłego dnia życzę

reklama
heloł

marta o ja cie:szok: niezłe czasy, ty zakładaj piekarnię z ciastkarnią, a zobaczysz, że dobrze na tym wyjdziesz:tak:

my już po śniadaniu, myślałam że mały mi trochę rano pośpi, po wczorajszym, a ten obudził się o 4.30:szok: ale jeszcze przysnął do 6.30

fajnie mamy dzisiaj ciepło, mały gania mi po balkonie i zaraz zmykamy na spacerek, kurczę nawet nie wiem jak go dzisiaj ubrać:baffled:

Jestem padnięta ale napiszę parę słów bo jutro mogę nie mieć czasu.
Wróciłam z aerobiku otem prasowanie i znowu koleczka tylko tym razem nie dała mojej Gabci zjeść.
No wlaśnie my często na Gabi Gabcia wołamy a ja ostatnio wymyśliłam ABU GABI.
Karlita co do neapoliańskiej to bardzo smaczna zupka z żółtym serem i makaronem na bazie rosołu. Ja jadłam ją chętnie na stołówce uczelnianej i nauczylam sie ją robić z przepisu internetowego.
Lublinianka to Ty jesteś w podobnym wieku do mnie i nawet w podobnej sytuacji ja prawie nikogo nie znam w Puławach. WITAJ!

Idę spać bo padam a jutro wyjeżdżamy do rodziców do Biłgoraja wiec trzeba się spakować i takie tam...

Wiesz, ale mam nadzieje, ze jak bede wychodzic z wózkiem to kogoś poznam :)

Witajcie, ja biegnę po kawusię bo śpię na siedząco...

Madzieńka dzięki za wytłumaczenie mnie :) Karlita ja chętnie na spacerek bym się wybrała ale niestety (stety:rofl2:) czasowo jestem u mamy... dlatego się nie bardzo mam jak udzielać i na spacerki z wami wybierać...

Ale już dziś góra jutro wracam do domku...
Jak tylko powrócę na dobre to możemy się na spacer umawiać ok?:tak:

Idę tą kawę robić bo jakoś mi się oczy zamykają... chyba za krótko spałam...:sorry::eek:

Witam się weekendowo i majówkowo!!!
Wczoraj nie miałam jak zajrzeć, bo byłam u rodziców...mała pooddychała świeższym powietrzem i kolejną noc spała w swoim łóżeczku:tak::tak::tak:i to z 4 godzinnymi odstępami:szok::szok::-):-)wprawdzie wstała o 7 i do tej pory się karmiła na zmianę ze zmianą pieluchy, ale teraz może już uśnie:sorry::sorry:
oj, chyba nie uśnie, bo dzielnie walczy z trawieniem...czyli zaraz będzie kolejna pielucha...
Przeczytałam chyba wszystko, co napisałyście, ale nie wiem, czy dam radę wszystkim odpisać:zawstydzona/y:

Sunday trzymam kciuki za pracę Twoją i męża...będzie dobrze, trzeba w to wierzyć:tak::tak::tak:
Marta skąd ty na to wszystko bierzesz siły..bez przerwy w kuchni i jeszcze 2 dzieci, podziwiam:tak::tak::tak::tak:
Co planujecie na majówki?
Nas czekają wizyty imieninowe u wujka i taty...dobrze, że chociaż obie poza miastem, bo tak mi się nie chce, zwłaszcza że z Natalką to wielka wyprawa...no ale chociaż dziecko będzie miało świeże powietrze.
aaa...karlita zagłosowałam:tak::tak::tak:, ale dopiero dziś:zawstydzona/y:
witam nową mamusię:tak:
maltanka też od rana myślę, jak ubrać małą na spacer:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Witajcie
marta no to interesik sie rozkreca:tak::tak: tylko bedziesz musiala chyba sobie sprawic jakis ekonomiczny piekarnik, bo przy takiej ilosci zamowien piekarnik okropnie duzo pradu musi ciagnac:baffled::baffled: Do konca roku to bedziesz miala juz etat u siebie w kuchni :-D
madzienka, karlita, maltanka milego spotkania życzę:tak: i zazdroszczę
madziara nie ma jak u mamy:tak::tak::-)
mandziula na pocieszenie powiem Ci , ze to chyba normalne i niedlugo minie... nie masz juz czasu tylko dla siebie a Mikolaj tez pewnie domaga sie Twojej uwagi, do tego jak pisalas nie masz bardzo z kim pogadac jak maza w domu nie ma, ale zobaczysz to napewno minie niedlugo:tak::tak:

My z J bylysmy juz na spacerku po drożdzówki i chlebek, trzeba sie zaopatrzyc na jutro i nastepne dni. Super pogoda, zaraz idziemy jeszcze raz, na plac zabaw :) Moze spotkamy sunday

misia super że Natalka ładnie spała, swierze powietre jednak dużo daje:tak::tak::tak:, oby tak dalej:tak:;-);-)

madzienka, karlita, maltanka udanego spacerku:tak::tak::tak:, ja też tak chcę:-(

karlita ja tez głos oddałam

marta widzę że produkcja idze pełną parą:tak::tak::tak: masz talent do wypieków:tak::tak:

sienio dzięki a pocieszenie, wiem że to minie, ale denerwuje mnie taka besilność:confused2::confused2::confused2:
kurcze tez musze zapasy porobić bo przecierz sklepy pozamykają:tak::tak::tak: pamiętam jak w ubiegłym roku pojechaliśmy jakos tak w oststni dzień przed długim wekendem do tesco:baffled::baffled: bosze jakie kolejki były, jakby sklepy miały być pozamykane conajmniej przez tydzień:-D:-D:-D:laugh2::laugh2: ludzie czasem nie znają umiaru:no::-D:-D:-D

Witam po krótkiej przerwie;-)

U mnie nic ciekawego w ostatnim czasie się nie działo oprócz tego że Amanda wczoraj na spacerku wywaliła się na buzie i ma cały nosek zdarty, wargi przegryzione i rączkę trochę poranioną:baffled: a to się stało nie podczas biegania tylko stała i chciała kamyczka podnieść :eek: zero asekuracji buzi ręce na boki rozłożyła :no: to stało się tak szybko że nie zdążyłam jej złapać :crazy:

Ostatnia edycja:
kurcze tez musze zapasy porobić bo przecierz sklepy pozamykają:tak::tak::tak: pamiętam jak w ubiegłym roku pojechaliśmy jakos tak w oststni dzień przed długim wekendem do tesco:baffled::baffled: bosze jakie kolejki były, jakby sklepy miały być pozamykane conajmniej przez tydzień:-D:-D:-D:laugh2::laugh2: ludzie czasem nie znają umiaru:no::-D:-D:-D
to tak jak zawsze jak się długi weekend szykuje;-)
my jutro na wies jedziemy więc tam zapasy jedzenia na pewno juz porobione:tak:
a babcia już zapowiedziała że razem z nią mam pączki robić ciekawe czy ten zapach mnie nie zmdli:eek:
Witam się weekendowo i majówkowo!!!
Wczoraj nie miałam jak zajrzeć, bo byłam u rodziców...mała pooddychała świeższym powietrzem i kolejną noc spała w swoim łóżeczku:tak::tak::tak:i to z 4 godzinnymi odstępami:szok::szok::-):-)wprawdzie wstała o 7 i do tej pory się karmiła na zmianę ze zmianą pieluchy, ale teraz może już uśnie:sorry::sorry:
oj, chyba nie uśnie, bo dzielnie walczy z trawieniem...czyli zaraz będzie kolejna pielucha...
Przeczytałam chyba wszystko, co napisałyście, ale nie wiem, czy dam radę wszystkim odpisać:zawstydzona/y:
Misia super że tak dobrze swieże powietrze na Natalke wpłynęło i tak ładnie Wam w nocy spała :tak::tak::tak:
hej kobity
tak mi się dni lewają ż ju nawet nie wiem kiedy ostatnio do was zaglądałam, jakaś taka zakręcona chodzę, a wczoraj jak miałam chwilke czasu to et nam odcieli bo mała nie zapłacił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i cały wiecór walczyłam z piecem CO żeby wody ugrzać, normalnie cholera mnie bierze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i wogule jakiegos doła łapię:crazy::baffled::baffled:
Mandziula szybkiej poprawy na stroju zyczę:tak::tak:

Maltanka jak tam Twoja noga dzisiaj juz ból nie dokucza?:confused:
Talia miłego spędzania czasu u rodziców:tak::tak:
Marta to świetnie że tak chlebkowy interes się rozkręca:-):-)
Fornetka przyjemnego wypoczynku na dzialce:tak::tak:
Anaconda fajnie że Majeczkę do przedszkola da następny rok przyjeli:-):-):-)

u nas jeszcze to pod znakiem zapytania bo jeszcze w 3 przedszkolach nie sprawdziliśmy:zawstydzona/y:
Sunday fajnie że zakupki dla Maksia udane:tak::tak:
Kainkas a od czego się to stało że mam Hania takie wysokie ciśnienie w uszach? :dry:mam nadzieję że do następnej kontroli wystąpi poprawa:confused::confused:
widzę że kalinowe mamy się nie odzywają ;) to może pójdę w drogą stronę jak będzie ładna pogoda ;)
juz jestem;-)
Madzinka superasne fotki z wczorajszego wypadu do Bugi
to jedno z naszych przezwisk dla Gabi :)
Gabistworek, Gabiszon ;) itd ;)
NIEZŁE PRZEZWISKA:-D:-D:-p

reklama
misia to fajnie, że mała przespała w swoim łóżeczku, oby tak dalej:tak:

aluśka ojej biedna Ami, buziaczki dla niej, a z nogą dzięki już nie boli. A Ty jak się czujesz, masz zachcianki?

my już po placu zabaw. super było:-):tak:dzieciaki się wyganiały i wybawiły. Oby pogoda nam dopisywała, to częściej będziemy się spotykać.

Do góry