reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia nie wiem czego poszukujesz, ale ostatnio moje zakupy z koleżanką brzuchatką bardzo się udały...właśnie w H&Mie kupiła i spodnie i tuniki...ale trzeba mieć trochę czasu i cierpliwości bo kolejki masakryczne...
Brzuszek już widac??? bo w H&Mie kobiety w ciązy obsługiwane są poza kolejnością...ja za czasów ciąży nigdy w kolejce nie stałam więc korzystaj!!!!!!
szukam właśnie spodni, może jakichś spódniczek letnich no i tunik właśnie. Co do mojego brzuszka, to ja ciążę widzę, ale inni to chyba raczej nie. :confused:

myślę że i tym razem synka będziesz mieć;-) tak dla odmiany bo u Karlity obstawiałam dziewuszkę to żeby samych bab nie było to chłopaczek będzie u Ciebie:-D:-D:-p
:-D:-D oj wiesz, powiem staromodnie, najważniejsze aby zdrowe było.

karlita dobry pomysł z tymi ubrankami:-D

reklama
Witam :-):-):-)
Nie będę oszukiwała że was regularnie czytam bo tak nie jest więc odpisywania nie będzie. U mnie wszystko ok poza tym że nastały straszne upały, w dzień w cieniu jest 39st.C a w nocy temperatura spada do 30 - oszaleć można, do tego w pokoju też mam 30st. i już wysiadam, a na weekend zapowiadają jeszcze większe upały :dry::dry:
Fornetka współczuję kolek u synusia i skazy białkowej, oby szybko minęły :tak::tak::tak:
Talia a tobie współczuję popsutego wózka, dobrze chociaż że mężowi udało się coś pożyczyć bo dwa tygodnie to trochę za długo bez spacerków
Karlita ŚLICZNE ZDJĘCIA Z ROCZKU,A TObie ciąża widać służy :tak::tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Nie będę oszukiwała że was regularnie czytam bo tak nie jest więc odpisywania nie będzie. U mnie wszystko ok poza tym że nastały straszne upały, w dzień w cieniu jest 39st.C a w nocy temperatura spada do 30 - oszaleć można, do tego w pokoju też mam 30st. i już wysiadam, a na weekend zapowiadają jeszcze większe upały :dry::dry:

Chłodna tam u Was:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anaconda ponawiam pytanie:tak::tak::tak::tak:jak Maja znosi rozłąkę z mamą???

Zmykam spać...DOBRANOC!!!!!

Nie wierzę:szok::szok::szok::szok::szok:PIERWSZA!!!!!!
Chyba pierwszy raz w życiu mi się to udało:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja już wywiesiłam jedno pranie, drugie kończy się prać i po śniadanku jedziemy do Bugi....a na dworze juz teraz skwar

Miłego dzionka!!!!

To prawie jak u nas;-);-);-)

Hej dziewczynki
zadzwonili do mnie dziś z mojej drugiej szkoły i bardzo prosili abym przyjechała. No więc pojechałam, trochę niechętnie, a tam całe grono, dyrekcja, wręczyli mi kwiaty i prezent, powiedzieli że chcieli mnie uroczyście pożegnać i podziękować za tą dwu letnią współpracę. Strasznie się wzruszyłam, miłe to z ich strony.
Super ze tak się zachowali, aż człowiekowi się łezka zakręciła w oku.

Witam.
Pamietacie mnie jeszcze??

U nas tyle rzeczy sie dzieje ze hoho. teraz bede czesciej tu zagladac gdyz mam jeszcze laptopa a po za tym maz wkoncu ruszyl z biznesem i juz nie przesiaduje w domu.

Ayka ma juz 6 zabkow, najgorzej bylo jak rownoczesnie szly jej 4 zeby (gorne jedynki i dolne dwojki) musialam jej podawac paracetamol w czopkach bo tak ja bolalo, ale juz jest lepiej.

W czwartek jede do rodzicow aby wyrobic malej paszport i dowod tymczasowy a poniej ok 15 sieprnia lece z ayka do babci do Florencji (podroz bedzie z przesiadka w Rzymie ale damy rade we dwie:)) tak na ok 3 tygodnie.
Gratulacje dla Ayki za ząbki i życzę bardzo miłego wypoczynku

Dzień doberek :-)

Wczoraj nie zaglądałam bo miałam bardzo pracowity dzień pranie, odkurzanie, mycie podłóg prasowanie i taie tam no i wszystkie siły na sprzątanie wykorzystałam bo się w sobotę i poniedziałek leniłam to się nazbierało:baffled: i nie starczyło na klikanie tylko na spanie :-p
Dziś na szczęście dobre dziecko pozwoliło pospać matce prawie do 10.00:cool: a sama zajęła się grzecznie swoimi książeczkami i zabawkami :tak::tak:
Aluśka ty to nie przesadzaj z tym sprzątaniem tylko odpoczywaj a sprzątanie nie ucieknie po troszku a nie wszystko na raz

Ale upał...ja skorzystałam z ostatniego dnia zwolnienia P i wyskoczyłam na zakupy...w plazie tłumy, parking zapchany:szok::szok::szok::szok:ale zakupy udane...wydałam niewiele a 3 siaty ciuchów wyniosłam:-D:-D:-D:-DJulcia oczywiście dostała najwiecej...i Nelince Madziarki cos się dostało:tak::tak::tak:
Madzieńka ale Ci fajnie ze miałaś możliwość wyskoczyć na zakupy i fajnie ez się udały. Zdjęcia z Nałęczowa superowe.

Ja dzis zrobilam inaugurację chodzenia w chuscie, byłam na poczcie a potem an hai targowej na zakupy. Spjrzenia były z sympatią na nas i miłe uśmiechy. Gabi była komplementowana czyli wszystko się udało. M się przejął moim gadaniem i załatwił mi wózek. pożyczył od kogoś z pracy spacerówka ale rozkłada się na leżąco-zobaczymy co to za cudo-ale lepszy rydz niż nic.:
Talia nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, brak wózka ale sobie świetnie poradziłaś wiec pewnie i ja nie będę miała problemu z chustą

ja sędziłam dziś u dentysty ponad godzinkę:baffled::baffled::baffled: boszęee jak nie lubie tam chodzić no ale trzeba, i trzeba bedzie jeszce kilka razy niestety:no::no::no:
lece jescze kuchnie ogarnąć bo jutro rano do pola jadę, i to w dodatku sama samochodem:baffled::baffled::baffled::baffled: 3majcie kciuki żebym dała radę wrócić bo strasznie się boję jeździć sama:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madziula trzymamy kciuki na pewno sobie poradzisz i będzie ok a dentysty to ja nie zazdroszczę

Jaki duży z niego chłopak:tak::tak:
hmmmm....ja nie jem serów, masła, śmietany, jogurtów czyli i zupy bez śmietany i naleśniki bez mleka itd. już nie wspomnę o słodyczach-wszędzie coś z mleka:wściekła/y:knedli itd nie próbowałam, ale super, że można (szkoda,że ruskie odpadają:-()...no i teraz idzie też sporo jajek:-D, bo ileż można wędliny i dżemu lub miodu:-D jadłam też pomidory, sałatę i rzodkiewki, ale boję się, że trzeba będzie odstawić:no::no:
Misia nie chce Cie straszyć ale sałata i rzodkiewka jest bardzo wzdymająca, mi je pediatra kazała w ogóle nie jeść, wiec spróbuj je wykluczyć i zobaczysz czy coś się zmieni.

Fornetka współczuję kolek u synusia i skazy białkowej, oby szybko minęły :tak::tak::tak:
Talia a tobie współczuję popsutego wózka, dobrze chociaż że mężowi udało się coś pożyczyć bo dwa tygodnie to trochę za długo bez spacerków
Karlita ŚLICZNE ZDJĘCIA Z ROCZKU,A TObie ciąża widać służy :tak::tak::tak::tak:
Anaconda to współczuje tych upałów ale na pewno opalona będziesz ze szok, i fajnie ze tak blisko masz morze ile ja bym dała by pojechać chociaż nad nadze. A Majeczka kiedy do Ciebie dojeżdża.
Sunday rowerek jest świetny a nie patrzyłaś za podobnymi na allegro.

Ja właśnie podałam Nikosiowi Espumisan i zobaczymy ja się będzie miał po nim bo herbatka koperkowa powoduje wymioty wiec go nie będę katowała. Zaraz nastawiam 2 pranie słoneczko jest wiec szybko wyschnie.

Zdjęcia z Nałęczowa superowe.

Misia nie chce Cie straszyć ale sałata i rzodkiewka jest bardzo wzdymająca, mi je pediatra kazała w ogóle nie jeść, wiec spróbuj je wykluczyć i zobaczysz czy coś się zmieni.

Ja właśnie podałam Nikosiowi Espumisan i zobaczymy ja się będzie miał po nim bo herbatka koperkowa powoduje wymioty wiec go nie będę katowała. Zaraz nastawiam 2 pranie słoneczko jest wiec szybko wyschnie.

hmmm...ja jestem coś nie teges:wściekła/y::wściekła/y:bo nie mogę ich znaleźć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(
Ja przygotowałam nieco obiadek, umyłam prawie wszystkie okna, pół mi zostało jednego;-)a Kluseczek właśnie się budzi:tak:
Hmmm...u nas w zasadzie nie ma problemów z brzuszkiem, więc nie byłoby problemu...pytanie tylko czy pomidorki nie uczulają małej:confused::confused::baffled::baffled:
Dziś na 16 idziemy na szczepienie, więc coś się dowiem:tak::tak:trzymajcie kciuki, by było mało bolesne;-)
Daj znać jak mały po Espumisanie:tak::tak:

reklama
witam i ja
już po polowej pracy, masakryczne gorąco:no::no::no: no ale trzeba

misia kciuki zaciśnięte, napewno bedzie wszystko dobrze:tak::tak:

fornetka i jak Nikoś??? lepiej po kropelkach???

Do góry