reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Talia nasze przedszkole otwarte całe wakacje i maja zaplanowane tyle atrakcji że Julcia chciałaby chodzić cały czas...ale z drugiej strony trochę odpoczynku jej się przyda...bo ona chodzi non stop...więc jeszcze tydzień pochodzi i później laba...
super że Z już w domu...cały i zdrowy..

Anaconda oby nocka szybko minęła...

Motylla zdróweczka dla Was...

Elizka jednak awaria na basenie nie pozwoliła nam się dziś popluskać...

spokojnych nocek!!!

reklama
Witam w sobotni piękny dzień ja właśnie ogarnęłam mieszkanko i rozbolał mnie kręgosłup więc się położyłam jeszcze mnie czeka pranie i prasowanie ale to później...
Czarek rano zrobił mi niezłą pobudkę jak tylko otworzył oczy wykrzyknął na całe gardło " NARESZCIE WAKACJE"
madzienka jakie plany na weekend??? Jedziecie na działkę??
Tali dobrze że Z wrócił cały i zdrowy.. daj znać jak Gabi po zajęciach gimnastycznych
anaconda jak tam po nocy długo Was trzymali??

Udanego weekendu!!!!

Tali dobrze że jesteście już w komplecie tak jest znacznie lepiej;-)jak zajęcia???
Anaconda a w szkole nie ma kolonii wakacyjnych tak jak w ferie co Maja chodziła??? Odespałaś nockę???
Motylla zdrówka!!!!!!
Madzienka to jak chce chodzić to czemu nie będzie chodziła widocznie ona odpoczynku nie potrzebuje:-)
Eliza Czarek jest bezbłędny:-Dnie przesadzaj z tymi obowiązkami domowymi.....

My nadal sami urzędujemy ale ja jak z jedynakiem który właśnie śpi bo Mati tylko na jedzienie wpada i dalej na dwór....jakbym siebie widziała w dzieciństwie tez nie pamiętam aby przesiadywala w weekend w domu tylko plac zabaw i zabawy w grupie:happy:
Musze jeszcze jakoś wybrać się po prezent dla P tylko nie mam pomysłu wiec chyba pojde na latwizne i pojade do Dechatlonu po karte podarunkowa i ja odpowiednio zaladuje zlotoweczkami....dodatkowo dzieciaki lubia ten sklep to nie będą marudzily na zakupach:-)ale nie wiem czy P zasłużył na prezent bo cos milczy chyba dobrze mu tam za dobrze:-p

Witajcie, no nareszcie pogoda idzie ku dobremu....
my czekamy aż śpiąca królewna wstanie i jedziemy na obiad do tesciówki...:rolleyes:
na działkę nie pojechaliśmy po Paweł ma dziś pępkowe:-pktóre do końca nie jestem pewna czy będzie bo mała którą mieli opijać ma straszne kolki i mama niechętnie chce tatusia na noc puścić...wiedząc że żaden pożytek z niego jutro też będzie:sorry:

Marzenka fajny pomysł z prezentem...a gdzie P urzęduje???
mogłaby chodzić ale siedząc w domu to szczerze nie chce mi się wstawać rano i jej wozić...pora na dłuższe spanie...a z reszta jedziemy na działkę, później z dziadkami zaplanowane wakacje, później z drugimi...więc lipiec zajęty....a z sierpniem pomyślimy....bo ona czeka na Turcję i te zjeżdżalnie....
a z drugiej strony kasę za przedszkole można lepiej spożytkować;-)

Elizka odpoczywasz???
Czarek boski....
prasowanie i na mnie warczy.....słyszałyście że już są takie firmy co przyjeżdżają zabierają pranie i przywożą poprasowane..:happy:

Anaconda jak minęła nocka...wszystko dokładnie policzyliście??

a co tutaj tak pusto....:szok:

my wakacje zaczęliśmy stratą....stratą zęba, Julcia bez pierwszego mleczaka zaczyna wakacje!!!!

Karolina jak przygotowania do imprezki???

ale dzisiaj wietrznie oby nic nie przywiało....

marzenka wedle rozkazu nic więcej wczoraj nie zrobiłam :-D:-D;-);-) bo jak wyszłam z Czarkiem na dwór tak nas trochę nie było...a potem już mi się nie chciało
a gdzie wywiało Twojego P??????

madzienka jak tam po obiedzie u teściówki????? a dzisiaj gdzie u rodziców czy sama coś pichcisz????
ale Julcia musi słodko wyglądać bez ząbka.... a który dolny czy górny???? wróżka zębuszka była????

marzenka, madzienka i wszystkie co mają Pawłów i Piotrów w domu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!

spokojnej niedzieli

Witajcie u nas leniwa niedziela....

Elizka obiadek dziś w domu, jakoś nigdzie nie chce nam się ruszyć....
ja już w głowie zaczynam pakowanie na działkę bo w sobotę ruszamy, jeśli pogoda nm pozwoli:tak:

dla wszystkich świętujących dziś Piotrów i Pawłów( Mandziulka, Marzenka, Maltanka) wszystkiego najlepszego!!!!

Karlita udanej imprezki!!!może kiedyś zajrzysz i to przeczytasz:-D

Sunday już złapałaś oddech...odezwij się!!!!

miłej niedzieli

witam niedzielnie
dzieci śpią, a ja delektuję się ciszą i wielką porcją lodów:tak::tak:

ja jak zwykle ostatnio, na chwilkę zaglądam, jakoś tak czasu mi na komputer nie wystarcza, siedzimy całymi dniami na dworze a wieczorem nadrabiam trochę pracy...
ale na szczęście w tym tygodniu zaczynam urlop więc może troszeczkę odsapnę:tak::tak:
madzienka który ząbek Julci wyleciał??? co przyniosła wróżka??
elizka ty się nie przemęczaj bo się nam rozpakujesz:-D:-D
maltanka misia a wy jak się czujecie???

wszystkim Piotrom i Pawłom życzenia wszystkiego najlepszego!!! a w imieniu mojego P dziekuję za życzenia:tak:

miłego wieczoru

Witam poniedziałkowo :-):-)
A my zaraz zbieramy się do lekarza, Maję wysypało na rączkach i nóżkach jakimiś dziwnymi czerwonymi plamami i mimo podawania od wczoraj wapnia nic jej nie przygasza wiec trzeba to skonsultować z lekarzem :-:)-( ot tak Maja powitała wakacje :-D:-D
A nocka straszna, zeszło nam się do godz.4.30 więc całą sobotę przedrzemałam a wczoraj miałam dwójkę więc też czasu na nic nie miałam :no::no: no i dzisiaj znowu dwójeczka no chyba że dostane zwolnienie na Majkę ;-);-):-p:-p
Madzienka no to witaj wśród "szczerbatek" - teraz to się dopiero zacznie :-D;-) no właśnie jak tam wróżka zębuszka, nie zapomniała o Julci? :confused::confused:
Dobra zmykam bo się nie wyrobię, miłego dnia życzę :-):-)

reklama
Witajcie!!!
Poniedziałek rano a ja jeszcze w koszuli :tak::tak::tak: To jest niesamowite, jeszcze gdybym nie miała takiego syfu w mieszkaniu to byłoby idealnie :baffled: No, ale cóż urlop jest też od porządków (w moim przypadku).
Weekend spędziliśmy imprezowo-wyjazdowo. W sb pół dnia na zakupach i w odwiedzinach u mamy w szpitalu. Po południu na urodzinach u Maksia kolegi a potem do teściów, gdzie Maksio po wielkich namowach został. I tym sposobem jesteśmy sami.
Samochód odebrany, ale dzisiaj znowu się odezwał od tej złej strony, bo płyn z chłodnicy wycieka...:wściekła/y: mówię Wam jakieś fatum nad nami wisi:-:)-:)-(

anaconda jak Maja? Daj znać co powiedział lekarz.

mandziula super, że urlop już tuż tuż :-)

Madzienka dzięki :-) Witaj wśród "wróżek", u nas już kolejne się ruszają :-)

elza torba spakowana?

marz i jak karta zakupiona, czy nie zasłużył?;-)
A jeśli chodzi o wakacje, to takk jedziemy, choćbym miała kasę pożyczać... należy nam się, jak nie mi to W, bo on rok temu nie miał urlopu... oby tylko auto nam "grało"... z resztą Maks już nie może się doczekać :tak:

talia i jak Gabrysia po zajęciach?

Motylla zdrówka dla Was!

Justyna jak po wyjazdowym wekendzie? Świętowaliście troszkę??

Do góry