reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wpadam z popołudniową kawką :-):-)
Przespać się nie przespałam bo odwiedziłam naszą ciężaróweczkę Kasię a za niedługo szykujemy się na basen :tak::tak: więc nocka będzie ciężka :szok::szok: a co by było gdybym sobie uż wzięła :-p;-):-D:-D
Maltanka super wyglądasz, ciąża Ci służy :tak::tak: dzięki za kawkę :tak::tak:
Elza a co z Twoim kardiologiem, udało się zapisać? :confused::confused:
Sienio w tych czasach to lepiej być takim co to "o swoje się upomni" :tak::tak: moja Maja jak dla mnie zbyt wrażliwa i zbyt nieśmiała - będzie miała ciężko w życiu :-:)-(
Madzienka ja myślę że Wasz dinozaur super wyszedł :tak::tak: myślę że na zbyt długo basenu Wam nie zamkną bo to "dobry biznes" ;-);-)
VoceDelCuore walcz jak możesz, może uda się odroczyć tą pierwszą klasę na rok później :tak::tak:
Pochwalę się Wam że Maja została najlepszym lektorem 2014, właśnie przyniosła dyplom i nagrody :tak::tak::-):-)

reklama
Witajcie wieczorkiem. Pogoda pod psem, mi głowa pęka już drugi dzień. Jeszcze na dodatek @ dostałam i jest CZAD :wściekła/y: Jutro już piątek więc jakoś trzeba przeżyć i dotrwać do wolnych dni. Prognozy nie pocieszają i wolne dni też zapowiadają mokre :no:
Maksio też niepocieszony, nie może jeździć na rowerze bo non stop leje :no:

anaconda współczuje nocki w pracy! Oby minęła szybko :tak: Gratulacje pływaczki!!!

VoceDelCuore witaj! ja mieszkam na Czubach :-)

Justyna a co to za obiad, który się sam się gotuje???

maltanka dobrze, że wszystko ok po wizycie. A Sylwia będzie następna :tak:

jussastar witaj, ja niestety nie pomogę, ale spokojnie nie zamartwiaj się, mam kilka koleżanek dłużej się starały i się doczekały maluszków :-)

sienio ojjj mój to się obraża! zamyka drzwi i siedzi w pokoju obrażony na cały świat :szok:

Motylla fajnie, że wypad do Bugi udany. Ja kilka miesięcy temu dostałam dwie wejściówki do Magic Parku i nie mam kiedy ich wykorzystać :baffled:

Antuanet gratulacje dla siostry!!!

Madzienka zrobiłaś może fotkę dinozaura?

pogoda okropna, nawet pies nie chciał wyjść na dwór
lecę obejrzeć Kuchenne Rewolucje i spać, coś mnie zgaga pali dzisiaj

justyna
właśnie co to za samogotujący obiad?
anaconda dzięki;-) miłej nocki
sunday a no właśnie podobno ma padać cały weekend:angry: ps. oj nie wiem czy będzie następna:blink:

VoceDelCuore ale w tej zerówce może zostać jeszcze w przedszkolu

Anaconda
brawa dla Majeczki :)

Sunday o w końcu ktoś hehe ;) my też raz na jakiś czas częściej w zimie chodzimy do bugi do magic parku a teraz mieliśmy wypróbować na czubach właśnie family cafe na dziewanny i chyba pojdziemy jak tak będzie padać w ten weekend ciągle :( albo na dzień dziecka zobaczymy co tam ciekawego :) lubimy nowe miejsca :)

Maltanka oczywiście bo inaczej co rok by zmieniał przedszkole oczywiście zostaje i to będzie jego 2 rok z tymi kolegami będzie łatwiej niż w tym :)

Ja dziś nie do życia przez tą pogodę nawet kawa ani gorąca czekolada ani kąpiel nic nie pomaga spać się chce tylko:confused2:

Nie można pobiegać ani z małym na rower pójść (a uczymy się wytrwale na dwóch kólkach ) ehh... a któraś z was tez lubi biegać :) ?

Ostatnia edycja:
witam wieczorem
pogoda mnie dobija, w dodatku mamy całe podwórko rozkopane, rozbabranie i wybłocone, gorzej być już chyba nie może...
maltanka mi na zgagę pomagały migdały i siemie lniane:tak::tak:
elizka jak twoje samopoczucie w taką pogodę???
anacondabrawa dla Majeczki!!!
VolceDelCuore moje dzieci uwielbiają Family mimo że nie ma tam dużo zabawek:)

ja miałąm Zosię szczepić w tym tygodnu i jak na złość się zasmarkała, tym razem wyłażą jej trójki... nawet po czwórkach nie odpoczeliśmy...

Mandziulka zdróweczka dla Zosi..na co mieliście się szczepić??MMR...pytałaś o priorix???

VoceDelCuore my tez bardzo lubimy family cafe..mimo że musimy cały lublin przejechać to często tam bywamy!!!

Sunday nie zrobiłam ale myślę że on do nas wróci....

Anaconda gratulacje dla Majeczki...oj dużą i mądrą masz już córę....
Jak nocka...dyr szalała czy smacznie sobie spała...a wy pracowaliście???

Justyna jak samopoczucie??skąd to osłabienie???

spokojnych nocek...

VoceDelCuore, o widzisz, a ja zrozumiałam, że idzie do zerówki w szkole. Ale swoją drogą faktycznie z tego samego roku dzieci, a mój jak pójdzie do I klasy będzie miał 6 lat i 8 miesięcy

A mój dokładnie 5 lat i 9 miesięcy to jest rok różnicy a oni będą w jednej klasie takie dzieci :( i niech mi spróbuje pani powiedzieć że nie nadarza albo coś już ja jej odpowiem!:crazy: ale może się uda zobaczymy czy koledzy też będą zostawać itd.

Madziulka i Madzienka a my jeszcze nie byliśmy :) lubimy bugi za jednorazowa opłate ale wlasnie w famili tez to jest i to jest super bo tu gdzie globus czy magic park to trzeba dziecko wyciągac a tak szaleje ile ma siły :) i ochoty :) napewno pójdziemy :)

Witam z nad kawki ;)

Witajcie
Nosz ten deszcz mnie dobija:wściekła/y: Hubert w przedszkolu, a po południu ma przyjechać po niego dziadek, bo my jutro mamy parapetówkę u mojej siostry. Oj znowu trzeba będzie dziecko naprawiać jak wróci.:sorry:
mandziulka
oj współczuję błotka na podwórku, ale jak już będzie po to pomyśl jak będzie fajnie;-)

reklama
Witajcie

Pogoda masakryczna, juz zaczyna się robic niewesoło, bo juz słyszałam o zagrożeniu powodziowym:-( Zaprowadziłam Julę, chociaż nie chciało się jej wstawać, ale jak juz się ubrała to pomaszerowała radośnie:tak: ja nie wiem co mam ze sobą zrobić zadań na dziś duzo tylko nie wiem od czego zacząć:baffled:

anaconda i jak nocka? pospałaś trochę?
mandziula wczoraj czytałam na tel, nie widziałam kto pisze ale jak przeczytałam o błocie to wiedziałam,ze to Ty:-D:-D oby przestało padać
madzieńka ano, zebyś wiedziała, ze Julki podobnie się zachowują, ostatnio jak rozawiałyśmy w Centrum Kultury rozumiałyśmy się idealnie w tym temacie:-D:-D

Jakiś czas temu jadła u kuzyneczki zupę krem z marchewki, początkowo smakowała jak ta paka dla niemowlaków, ale kurcz miała w sobie to coś. Przypraona curry i szybko się robiło, chyba zrobię, tylko dla Julci muszę coś wymyślić, bo jej nie smakowało.

Do góry