reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Kainkas kupę czasu minęło od Twojego ostatniego odzywania się :szok::szok: a ja czasem myślałam o Tobie i co tam słychać u Was, gratulacje dzidziusia w drodze, a wiesz czy to chłopiec czy dziewczynka czy chcecie mieć niespodziankę? Nadal pracujesz tam gdzie wcześniej? Napisz coś więcej co u Was :tak::tak:
Maltanka zdrówka dla Hubcia :tak::tak: ale Ci dobrze że masz tyle wolnego, nie to co ja :-p;-)
Gon1a ja też bym za tyle kasy Furbiego nie kupiła, miałam już dla niej inny prezent ale mega promocja się trafiła to z niej skorzystałam :-p;-) u nas też okres "prezentowy" bo przecież niedługo Mai urodziny, ale na szczęście prezent już czeka schowany więc chociaż tyle mam z głowy :tak::tak:
Wiecie że w niektórych szkołach wracają dopiero 7.01 :szok::szok: całe szczęście że u nas tak nie ma bo byłby problem, chociaż muszę się pochwalić że w piątek Maja rewelacyjnie zniosła samotny pobyt w domu :tak::tak: i takim sposobem wywożenie jej "w razie czego" do teściowej odpada :-p:tak::-D:-D
A my dzisiaj robiłyśmy sobie galaretkę z bitą śmietaną bo smakołyków typowo świątecznych to mam dosyć na dłuższy czas :-D:-D

reklama
Witajcie
Jak fajnie wstać rano i na spokojnie wypić kawkę:-)
Hubert ogląda bajkę, na 16 idziemy do lekarza niech go osłucha, a ja zaczynam przeglądanie czegoś na balkon, planujemy jakieś meble kupić.

kainkas wieki nie zagladałaś, GRATULACJE!!!

misia, eliza jak się czujecie?

anaconda ty dzisiaj w pracy?

hej
Maltanka- czasem zaglądałam ale na pisanie nie było czasu...teraz mam go aż nadmiar...
też zapisałam Hanię do lekarza, na 17.15. Leży bidulka ze stanem podgorączkowym i pokasłuje...

Witam poświątecznie:-)

My wczoraj zjechaliśmy do domu. Od razu pralka poszła w ruch a dzisiaj czeka na mnie sterta prasowania. Rano zaliczyliśmy wizytę u dentysty i tym razem M wybrał sobie pomarańczowe wypełnienie:-)

Maltanka, Kainkas zdrówka dla dzieciaczków:tak:

Witajcie. Jeszcze jeden dzień i kolejny roczek... kurka ale czas leci Kobitki! :tak: Nie wiem czy się cieszyć czy martwić. :confused:
Ja dzisiaj z Maksiem wybraliśmy się do kina na Królową Śniegu, jak dla mnie taki sobie film, dużo lepszy Kraina Lodu, ale Maksiowi się podobało więc to najważniejsze. :tak:

Justyna wow, muszę zobaczyć i Maks musi zobaczyć te kolorowe ząbki Michasia :tak:

Kainkas witaj! Zdrówka dla Was,no i gratulacje bo już widze,że tuż tuż :tak:

maltanka i jak po wizycie?Jak Hubert?
U nas lego jest numerem jeden, żadne inne zabawki się nie liczą, Maks wybuduj wszystko wg instrukcji, ale i sam już wymyśla super rzeczy.

anaconda a no to ja należę do tych niektórych i wracam 7.01 do pracy, tyle wolnego mam,ale jak wrócę to nie wiem czy na zakrętach się wyrobię, bo będę miała tylko 2 tyg na klasyfikacje :szok:

gon1a super prezenty :tak:

Witam z rana :-):-)
Ja już na nogach i zaraz do pracy się szykuję a tak mi się nie chce że szok :szok::szok::szok: całe szczęście że jutro znowu wolne :-p:-p
Sunday to fakt wolne fajne ale później gonienie z materiałem makabryczne :sorry2::sorry2: oj jak ja dawno z Mają w kinie nie byłam :szok::szok: ale to chyba dlatego że oni teraz co m-c chodzą ze szkoły bo karnety wykupili :tak::tak:
Maltanka, Kainkas i jak tam Wasze dzieciaczki po wizycie u lekarza :confused::confused: ja też byłam wczoraj ze swoją ale to tylko po receptę :tak:
Miłego dnia Wam życzę :-):-)
Widzę że poranne skrobanie szyb mnie czeka :crazy::crazy:

Witajcie

U nas po wizycie u lekarza dobrze, jak to nasza pani dr. stwierdziła, wyleczyłam go sama, mamy jeszcze utrzymać syropek od kaszlu, wapno i wit c, więc luz

....ja też chcę jeszcze wolne, to niesprawiedliwe....:dry:

sunday
H też sam sobie składa lego, ale koniec końców póki co i tak gdzieś mu potem spadnie, porozwala się i ląduje to wszystko w koszu z resztą lego

anaconda
długo dzisiaj pracujesz?

ja biorę się zaraz za pakowanie i szykowanie kreacji:tak: mieliśmy siedzieć w domu dzisiaj (powtórka z rozrywki z tamtego roku:dry:), albo jechać do Krakowa, ale mój brat zaczął kręcić nosem na Kraków, bo on woli w domu, zrobiłam w sumie już zakupy jakby miało zostać tak jak miało, no chyba, że sami byśmy się wybrali i zadzwoniłam jeszcze do koleżanki, z pytaniem czy może oni chcą jechać, a ona do mnie, że idą na bal (jej siostra gdzieś organizuje w lokalu czy restauracji) i czy chcemy iść z nimi, szybka decyzja - idziemy i takim sposobem idziemy na sylwestra:tak::tak::tak: aaaaaa ostatni raz na takiej imprezie byliśmy w 2008 roku.:szok:

czesc
Maltanka-udanej imprezy...my w domku zostajemy, Piccolo się chlodzi;-)
a u nas lekarka powiedziała ze wirusówka, Hania w sumie już gorączki nie ma, katar i kaszel został i dala jakieś syropki...mam nadzieje ze do czwartku wyzdrowieje bo mam usg i musi iśc ze mną;-)

gdybym nie wpadła pozniej to chciałabym życzyć wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby przynióśł same miłe niespodzianki:) oby był lepszy od tego kończącego się:-):-):-):-)

reklama
Do góry