reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej, na dworze tak pieknie, sloneczko swieci ale zimno
bylam z maluchami u lekarza i w sumie jest ok, ufff
sienio bron boze nie bronie matki madzi ale mi niedawno norbert tez o malo nie wylecial z rak a ma 8 miesiecy, jakos tak sie przechylil do przodu, dzieki bogu nic sie nie stalo. generalnie jestem dzis rozita tym co sie dzieje, do tego wczorajsze piwo zle na mnie podzialalo i zle sie dzis czuje, czekam na rozwoj wydarzen w tej sprawie, chco jak widzialam wywiad z ojcem uderzylo mnie to ze on taki spokojny, opanowany ale nie mnie to osadzac wszytsko

reklama
marta moze ja juz zapomniałam, jak to jest miec tak małe dziecko...
mirosia z misa o tyle fajnie, ze samo sie kręci a Ty mozesz na chwile odejsc:-p
kurcze wstałam dzis po 9, az mnie głowa boli od tak długiego spania:sorry2:
ja tez wczoraj kupilam rajstopki w biedronce i tez jestem zadowolona, tylko chyba kupiłam za duze...zawsze lepiej niz za male

Rajstopki w biedronce, hmm, to muszę po pracy zajrzeć do biedronki:-)

Macie jakiś fajny pomysł na obiad niedzielny, bo znajomi przychodzą i chciałabym trochę zabłysnąć umiejętnościami kulinarnymi:-) łatwe a efektowne ;-)

Witajcie,
ja dopiero wstałam, z Pawciem się położyłam i pospaliśmy 2,5h.
Wiadomości o Madzi z Sosnowca czytałam wczoraj i nadal jestem w szoku, od początku to porwanie było jakieś dziwne dla mnie, szok!

karlita
super, do czwartku poćwiczę i już nie będę kaleczyć rzemiosła :-D
Madzia nie widziałaś bo stałam za Tobą - hehe
iwonka kobieto dołącz do nas, wyprzemy inne z tej grypy i będzie BabyBoomZumpaParty :-D:-D:-D

ja we wtorki nie będę mogła, bo P z wieczorówką walczy, może w poniedziałki któraś będzie chętna, tak na dobry początek tygodnia :rofl2:

gon1a jeszcze nie udało mi się wybrać, bo do niedawna cały czas miał katar, ale już (tfu tfu) zdrowy, więc może chociaż tak relaksacyjnie do SPA pójdę bo w Lublinie jeszcze nie byłam. Która chętna to się umówimy konkretnie?
A swoją DZIEWCZYNY drogą gdzie lepiej u nas czy w Nałęczowie, oczywiście nie biorąc pod uwagę dojazdu?

Zmykam zupkę Pawełkowi dać i jakąś zbożówkę wypić :-)

Izza ja zdecydowanie polecam Nałęczów, ale każdy ma swoje upodobania;-)

A do grupy zumbowej baaardzo chętnie bym dołączyła, natomiast na początek czekam na jakieś spotkanko, jak zorganizujecie, to się piszę, oczywiście jak się nieco ociepli :)

reklama
Witajcie
Ja tylko na chwilę, dzisiaj P ma wolne to i posiedzieć nie można a zaraz zmykam do Lidla jeszcze

Co do tego porwania czułam, że historia grubymi nićmi szyta,
:no: więc nawet nie odnosiłam się do tego wcześniej

dzięki za rady odnośnie inhalatora, będziemy próbować się przekonać do niego

a i byłam dzisiaj w banku i dobiła mnie trochę ta wizyta
:-( jak dalej będzie tak z ofertami pracy i perspektywą załapania się gdziekolwiek przyjdzie nam uciekać do teściów :-(

karlita
ooo wypady rowerowe super sprawaps. mamy 0,5 ml mucosolwaniu i 2,5 ml soli fizj.

marzenka
jak B dzisiaj dalej marudzi?

mirosia co do miksera to ja mam z taką obrotową misą właśnie zelmera, ale zawsze jakoś używam oddzielnie więc ja wiem czy warto, chyba, że różnica cenowa nie duża, ja dostałam to mam ale tak jak mówię ten stojak tylko stoi

Do góry