reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hejka jak tak na szybko wpadam bo idę na spacerek z dziewczynkami:rofl2:

Wczoraj pani gastrolog zwiększyła Martynce dawki leków
sorry2.gif
jak lactulozy brala 1x 3ml to teraz przez tydzień ma brać 1x5ml , do tego debridat 3x 3ml a było 2x2,5ml i do tego doszedł nam jeszcze Dicoflor 30
yes2.gif

a jeśli w ciągu tego tygodnia nie nastąpi poprawa ze będzie sie częściej wypróżniać i konsystencja kupek nie będzie mniej zbita to lactuloze mamy zwiększyć do 2x 3ml potem za kolejny tydzien znów jak poprawy nie będzie to do 2x 4ml,a potem ostatecznie zwiększyć do 2x 5ml
sorry2.gif

a następnie w lipcu na kolejną wizytę sie udać
sorry2.gif

reklama
heloł

ja tylko na chwilkę bo mały śpi, a P gdzieś wybył, bawiłam siędzisiaj aparatem, pożyczyliśmy od kolegi obiektywy 2 itp.:tak: i chyba wiem już co kupię P na imieniny:tak: sama też skorzystam :-D

emilka
super, że dziadkowie przyjechali, emilka:-D:-D:-Da no nie:-D

karlita tak w biedronce ja kupiłam w tej przy Olimpie dużo jeszcze było:tak:

anaconda wprawi się i będzie śmigać, udanego pobytu u teściowej:tak:

monika trzymam kciuki za umowę, ps. Maks:-D

justyna
miłego weekendu u rodziców

Witam !
Maltanka super historia z tym panem
laugh.gif

anet świetnie że impreza się udała, a Karolcia taka sprytna :)
marz to z Mateuszka niezły ogrodnik, kosi trawę, podlewa :)
Justyna miłego weekendu :)

Ja od rana mam takiego powera, posprzątałam wszystko, wyprałam całą kupę ciuchów... a teraz bym coś zjadła hehe.
Wieczorem i w nocy mamy ciężko, bo nam Feliniada bębni, w sumie muzyka mi nie przeszkadza bo ja lubię słuchać... ale wczoraj jakaś laska użalała się pod naszym blokiem że ją facet zdradził... co drugie słowo na k, h, s... masakra ;/

idę zaraz coś upichcę w kuchni.
pozdrawiam :)

Witam przy popołudniowej kawce wkur... na maksa. Byłam dzisiaj ostatni raz na testach alergicznych no i pytam się doktorki co dalej więc przepisała mi tabletki po 35zł opakowanie które starcza na m-c i do tego krople do nosa i do oczu, a na odczulanie umówiłyśmy się na jesień, no ale ja do niej że strasznie kurz i roztocza mi dokuczają to ta mi przepisała szczepionkę doustną za ponad 300zł a tych szczepionek w roku będzie mi potrzebnych 4-5, noż kur.. mać a skąd ja mam na to wszystko pieniądze brać, czy bank mam obrabować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po co ja się zgadzałam na to odczulanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i takim sposobem popsułam sobie resztę dnia i mam wszystkiego dosyć

nosz kur.. wcięło mi posta:wściekła/y::wściekła/y:

Byliśmy na spacerku i lodach z Aluśką i Emilką:-) Michałek był grzeczny i spokojny na dworze i mamusia nie musiała się wstydzić;-):-D

Iza wykorzystaj weekend tylko dla siebie:tak:

Aluśka oby nie trzeba było zwiększać Martynce leków i żeby kupki w końcu unormowały się:tak:

Anaconda 300 zł za jedną szczepionkę:szok::szok:zdurnieli:no::wściekła/y:, i co będziesz się szczepić?

I pochwalę się, że mój syneczek zaczyna raczkować do przodu:rofl2::cool::-D

Anaconda a jakim sposobem sie odczulasz ??

mi też kurz daje popalić ostatnio a nie mam czasu by wszystko dokładnie przetrzepać ... bo nie mam z kim dzieciaków zostawić a juz dawno powinnam kanapy odkurzyć....

Mariolcia
mi medykalia atrakcje fundawały heheh nie ma to jak studenci wracający z imprezy ;-)

iza jak tam impreza ??
oj korzystaj z wolnego weekendu .... ja marze o tym by się wyspać ....

Justynka brawa dla Michałka :-)

witajcie ja pol dnia w miescie na zakupach, w szpitalu bylam po wyniki wymazu sa ok, potem zakupy, szukalam takich wkladek co mozna sprawdzic czy wody plodowe sie nie sacza bo mam lekkiego schiza ale lekarz mowil ze po zalozeniu pessera uplawy sa wieksze ale chcialabym dla pewnosic cos takiego miec zeby sprawdzic w razie watpliwosxi i znalazlam na lubartowskiej w aptece millenium maja dla mnie zamówic moze jutro juz beda a koszt ok 30 zł
potem czulam ja brzuch mi sie spina i sie polozylam miedzyczasie obiad a teraz na chwile usiadlam zeby zajrzec do Was
anaconda moj maz tez dostal recepte na ta szczepionka najtansza była na weteranow na osiedlu wojskowym ale do tej pory jej nie wykupil bo i tak drogo i tak juz zosttało, ale nie dziwie Ci sie ze sie wkurzylas, a wiedzialas ze tezeba iche bedzie tyle wziąść?? bo ja myslalam ze na 1 sie skaczy a moze maz mi nie powiedzial wszystkiego i dlatego sie nie kwapil do jej wykupywania
przyznam ze mu awanture zrobilam bo on lekow nie bierze na alergie dopiero jak ma objawy a tak nie
Dzień doberek !

Karlitko
- czekam więc na info :)

gon1a
- w poniedziałek idę do lekarza to zobaczymy co mi powie, ja czuję jak mi się szyjka skraca, a skurcze coraz mocniejsze.
Gdzie będziesz rodziła?

Idziemy dziś z P. na imprezkę do przedszkola z okazji Dnia Mamy i Taty, bardzo się cieszę, że Karolek zaprosił też P. sam wyszedł z tą inicjatywą, a to bardzo ważne dla Niego i dla nas.
Przyjedzie też mój ex i po przedszkolu zabiera Karola na weekend.
Mój P. wyjeżdża na weekend również więc zostaję sama - nie lubię zostawać sama ostatnio, choć tym razem muszę to wykorzystać dla siebie, bo coś wydaje mi się, że już taki weekend się nie zdarzy - przynajmniej nie prędko :)

Miłego dzionka Wam życzę Kochane!
daj znac koniecznie co i jak
ja ide za 2 tyg dopiero, a bede na jaczewskiego rodzic
a co bedziesz miala, chłopczyka czy dziewczynke??
justyna brawo dla Michała

Witamy się razem z Maksem, bo obok mnie siedzi i męczy kanapkę z pasztetem...:eek: W pracy ok, dzień szybko zleciał, dzisiaj maluszki miały uroczystość z okazji Dn. M i T - sama słodycz :-D każdy rodzić z kamerą aparatem telefonem :tak: Fajne uczucie;-) Z pracy wróciłam w dobrym humorze,ale potem dowiedziałam się że ten maluszek co Wam wspominałam ze potrzebne są pieluszki, jest w stanie beznadziejnym, tzn nerki pracuja plucka tez juz lepiej, trawi ok ale serduszko... cos tam wykryli na ekg ze jest nieoperacyjne i teraz kwestia kilku dni i umrze... az mi sie płakać chce..... jakie to życie jest niesprawiedliwe!!! :-:)-:)-( Dziewczynki módlcie się o cud.....:sad:

maltanka jak atmosfera przed weselichem??? super prezencik szykujesz... mój W tez marzy o takim, ale narazie nie mamy co marzyć...:crazy:

Justyna gratki na Michałka!!!:tak:

gon1a to miałaś intesywny dzień, uważaj na siebie jeszcze przydałoby się pochodzic w dwupaku pare tygodni:tak: ja tez mialam pesser włożony tylko ze juz na przelomie 4-5mc. Jesli bys miała CC to zapytaj sie potem czy napewno Ci wyjeli!!! Bo mi zapomnieli i dzien przed wyjsciem dopiero wyjeli- a tak to sie tego w ogole nie czuje!!!!:zawstydzona/y: A tez rodziłam na Jaczewskiego:-)

anaconda 300zl :szok: masakra !!!! ale moze te leki co masz to dadza rade a potem odczulanie.... nie wiem nie znam sie na tym...

Iza na Wielki Dzien w Przedszkolu???

Aluska trzymam mocno kciuki aby leki pomogly i zeby dawki nie byly wieksze....:tak:

karlita a jak sie czujesz po kleszczu???

sunday przykre to co piszesz o tym dzieciaczku, oby stal sie cud i jakos sie ulozyło a pare dni wkleilam linka z allegro bo przypadkiem trafilam na pieluszki dla wczesniaków mijemy nadzieje ze sie przydadza trzymam &&&&&&
moja mala lezala na intensywnehj terapii noworodka na jaczewskiego i sie napatrzyłam na te kruszynki walczace o zycie, nie zawsze z sukcesem niestety
a to zdjecie Maksa w suwaczki jest super to spojrzenie ten usmiech nie moge sie napatrzec za kazdym razem, jakby smial sie wlasnie do mnie, super zdjątko

reklama
sunday przykre to co piszesz o tym dzieciaczku, oby stal sie cud i jakos sie ulozyło a pare dni wkleilam linka z allegro bo przypadkiem trafilam na pieluszki dla wczesniaków mijemy nadzieje ze sie przydadza trzymam &&&&&&
moja mala lezala na intensywnehj terapii noworodka na jaczewskiego i sie napatrzyłam na te kruszynki walczace o zycie, nie zawsze z sukcesem niestety
a to zdjecie Maksa w suwaczki jest super to spojrzenie ten usmiech nie moge sie napatrzec za kazdym razem, jakby smial sie wlasnie do mnie, super zdjątko

A dzisiaj urodziły się tam czworaczki!!! :tak:
A jak się nazywa Twoj gin?

Dzięki, to fakt zdjęcie jesy superowe, tez tak mam jak patrze na nie to spojrzenie jest takie przenikliwe jakby wlasnie sie na mnie patrzyl:-)

Ostatnia edycja:
Do góry