reklama
Kochana ja tu widzę kreseczkę. Kreska jest oczywiście słaba bo zapewne hcg jest jeszcze niskie bo jesteś przed miesiączka. Ja zrobiłam co pamietam nie cały tydzień przed i miałam również taka kreseczkę co się okazało cisza. Także trzymam kciuki i bądź dobrej myśli! mi dwa dni temu ponownie test wykazał kreseczki 2
Ciąża *
Obyś miała rację dużo zdrówka, niech maleństwo zdrowo rośnie w brzuszkuKochana ja tu widzę kreseczkę. Kreska jest oczywiście słaba bo zapewne hcg jest jeszcze niskie bo jesteś przed miesiączka. Ja zrobiłam co pamietam nie cały tydzień przed i miałam również taka kreseczkę co się okazało cisza. Także trzymam kciuki i bądź dobrej myśli! mi dwa dni temu ponownie test wykazał kreseczki 2
Lenkamagda
Zaangażowana w BB
Widać widać ! Gratuluje i zazdroszczęKochane! Od jakiegoś czasu staramy się o drugie maleństwo, a że mam IO to łatwo nie było. Robiłam testy owulacyjne i żaden z nich nie wyszedł pozytywny... Zawsze druga kreska była dużo jaśniejsza od kontrolnej. Wczoraj bardzo źle się czułam, kręciło mi się w głowie i ciągnęło na wymioty. Do miesiączki dwa dni, ale zrobiłam test ciążowy... Co sądzicie? Dużo zdrówka dla Was
blanny
Fanka BB :)
Bladziutka, ale widać jeśli chcesz idź do labo na betahcg i po dwóch dniach powtórz, będziesz wiedziała, czy wszystko ok. A jak nie chcesz z krwi robić, to zrób jeszcze sikanca za dwa dni i zobacz, czy ściemniał choć trochę. Gratulacje!
Powtórzyłam dzisiaj test... Dalej taka blada kreska, wogole nie ściemniala... Powinnam się martwić?Bladziutka, ale widać jeśli chcesz idź do labo na betahcg i po dwóch dniach powtórz, będziesz wiedziała, czy wszystko ok. A jak nie chcesz z krwi robić, to zrób jeszcze sikanca za dwa dni i zobacz, czy ściemniał choć trochę. Gratulacje!
frez.ja1987
Intensywność kreski nie świadczy o niczym, poza tym, że jesteś w ciąży. Jak chcesz sprawdzić, czy beta rośnie i czy rośnie prawidłowo to badanie z krwi.Powtórzyłam dzisiaj test... Dalej taka blada kreska, wogole nie ściemniala... Powinnam się martwić?
reklama
blanny
Jeśli kreska nadal jest, to dobrze. One się różnie wybarwiają i czasem przy wyższej becie może być jaśniejsza niż poprzednia przy niższej... Dlatego pewniej jest zrobić betaHCG z krwi jeśli się martwimy i powtórzyć po 48h, żeby zobaczyć przyrostPowtórzyłam dzisiaj test... Dalej taka blada kreska, wogole nie ściemniala... Powinnam się martwić?