reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy podać 10 miesiecznemu niemowlakowi probiotyk Latopic bez konsultacji z lekarzem?

reklama
No u nas to roznie z tym, ale i tak jest poprawa. Corka je owoce normalnie, troszke nabiału i nie widac znacznych pogorszen. Fakt wychodza jej roznosci na skorze, niedawno miala na ramieniu malutki suchy placek, teraz ma troche na prawym udzie i jedna mala kropke na plecach. Buzia tez nie jest idealna, ale smarujemy dodatkowo kremami i podajemy wapno, takze nie jest zle. Wazne ze nie ma wodnistych kupek ani sluzowych.

ja podaje latopic od niecałego miesiąca, szczerze mówiąc troszkę się poprawiło na buzi, no ale pełna kuracja to 3 miesiące więc dopiero wtedy bede oceniac

ja jestem raczej zwolennikiem każdorazowej konsultacji z lekarzem , szczególnie jeżeli chodzi o tak małe dzieci.

Do góry