reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy po zabiegu łyżeczkowania można zacząć ćwiczyć?

nisiao

Fanka BB :)
Miasto
Śląsk
Mijają 3 tyg po zabiegu,brzuch przestał boleć i krawienia nie ma,niestety po poronieniu dostałam strasznego apetytu i teraz zastanawiam się czy są wskazane ćwiczenia...takie brzuszki czy coś.nadwaga w staraniu się o dzidziusia też nie jest wskazana.

reklama
myślę nie ma przeciw wskazań ja poroniłam trzy razy i lekarz nic mi takiego nie zabraniał, po cesarskim cięciu gdy donosiłam 4 ciąże lekarz pozwolił mi ćwiczyć to pewnie po łyżeczkowaniu tym bardziej można, a byłaś na usg kontrolnym już? Moim zdaniem wolno ja ćwiczyłam. Daj tylko macicy czas na kolejną ciąże nie spiesz się. Będzie wszystko dobrze trzymam kciuki :*

andrzelika1989 -na usgkontrolnym jeszcze nie byłam,za tydzień musiałabym iść,choć myślałam czy nie iść dopiero po pierwszej @jak dostanę,choć wskazania są żeby po zabiegu iść 4 tyg na kontrole,mam nadzieję że wszystko dobrze się tam zagoiło.

Jeśli zabieg wyłyżeczkowania był po poronieniu organizm powraca całkowicie do stanu sprzed ciąży po 3 miesiącach. Jeśli był to zabieg diagnostyczny, do aktywności fizycznej można powrócić już po pierwszej miesiączce od zabiegu

Witam :)
Odwiedzam Was z prośbą o oddanie głosów na moją córeczkę która bierze udział w konkursie, głosy oddaje się codziennie raz dziennie ODDAJ GŁOS - z góry dziękuję :*
i pozdrawiam:happy:

Sandy40 no to jednak będę musiała odczekać 3 miesiące.Bo jednak zauważylam teraz że nawet po dłuższym spacerze to jednak nie bardzo się czuję.

Do góry