jasani
Fanka BB :)
Ale blastka?Kazali mi mi w 14 dniu na betę, miałam 10 marca transfer i ovitrle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale blastka?Kazali mi mi w 14 dniu na betę, miałam 10 marca transfer i ovitrle
TakAle blastka?
U mnie 14 dpt beta była prawie 1000, więc Twoje testy rzeczywiście wychodzą bardzo jasne. Ale jutro wszystko się rozjaśni. Musisz przygotować się na wszystko.
U mnie 14 dpt beta była prawie 1000, więc Twoje testy rzeczywiście wychodzą bardzo jasne. Ale jutro wszystko się rozjaśni. Musisz przygotować się na wszystko.
Beta 8,1 czyli mam rozumieć ze nic z tego ?A byłaś na becie?
No jak na 14 dpt to beta prawie zerowa. Wydaje mi się, że to biochem. Ale i tak powtórz w środę.Beta 8,1 czyli mam rozumieć ze nic z tego ?
to raczej spadkowa bhcg - dlatego testy wychodziły blade, miałam podobnie tyle że ja nie badałam bhcg - ciąża biochemicznaBeta 8,1 czyli mam rozumieć ze nic z tego ?