reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy na pewno chłopak? Jak uważacie?

Czy tutaj widać że na pewno chłopak?

• Tak

Głosów: 2 40,0%
  • Nie

Głosów: 1 20,0%
  • Nie wiem

Głosów: 2 40,0%

• Wszystkich głosujących
    5

Crazylalafresh

Moderator
Miasto
Wrocław
Moja dzidzia nie chce się pokazać, udało się jednemu lekarzowi uchwycić i mówi że na 100% chłopak. Kupuje już ubranka i myślę co by bylo gdyby się okazało że jednak dziewczyna 🤣 Jak myślicie? Jeśli macie podobne zdjęcia i też wyszło że chłopak to chętnie pooglądam 🥰

Załączniki

• IMG_20241017_214036.jpg
    IMG_20241017_214036.jpg
    316,4 KB · Wyświetleń: 286
reklama
Moja dzidzia nie chce się pokazać, udało się jednemu lekarzowi uchwycić i mówi że na 100% chłopak. Kupuje już ubranka i myślę co by bylo gdyby się okazało że jednak dziewczyna 🤣 Jak myślicie? Jeśli macie podobne zdjęcia i też wyszło że chłopak to chętnie pooglądam 🥰

Tak, zgadzam się że to według tego zdjęcia chłopiec.
W mojej ocenie mała szansa, żeby zmienił się w dziewczynkę

Znam osobiście dziewczynę, która pomalowała pokój na niebiesko, jakieś dodatki w autka, ubrania definitywnie na chłopaka i wszyscy mówili , że na 100% chłopak. Żeby to był 1 lekarz - jego błąd. Ale raz była w szpitalu i też potwierdzili chłopaka. Na prenatalnych tak samo - że widać chłopaka.
Poród.
Ma Pani córeczkę 😶😶😶
Zdarza się ? Baaaaardzo żadko , ale jednak.

U mnie 9 lat temu było tak. 9 miesięcy wargi sromowe!! Na każdym usg. 9 miesiac jajka🤣🤣🤣

reklama
Do góry