reklama
ewelin00
Fanka BB :)
mamkaja, elle, Matik, misia goraco u Was. podczytuje i kibicuję, Tak - póki nie ma @ czekamy na II kreseczki. Misia podobno to się czuje, więc jak masz takie przeczucie to super.
Krystian, Dorcia was was również kciuki. bardzo bardzo mocno
Krystian, Dorcia was was również kciuki. bardzo bardzo mocno
Dorcia o nieeee na betę nie pójdę nie ma szans jak test wyjdzie pozytywny to pójdę żeby potwierdzić tak robiłam w 2 poprzednich ciążach i sprawdzałam wiek ciąży z tym co lekarz mówił i co beta wskazywała. Po za tym jak @ nie będzie dzisiaj a jutro test pokarze 1 kreskę to pójdę do lekarza i tyle taki mam plan ale wolałabym żeby był taki : @ dzisiaj nie przyjdzie jutro test pokarze piękne 2 kreseczki i zadzwonię do lekarza i umówię się na wizytę taki plan najbardziej by mi się podobał :-)
Ewelin co ja bym dała żeby moje przeczucie nie było tylko moim życzeniem, marzeniem i schizą w którą popadam pomału :-)
Ewelin co ja bym dała żeby moje przeczucie nie było tylko moim życzeniem, marzeniem i schizą w którą popadam pomału :-)
:-) na 100 dam znać co i jak rano :-) Kochane Moje ja pomału spada bo 15 się zbliża i kończę pracę :-) a dzieciaki babcia zabrała nad morze i mam popołudnie tylko dla siebie :-) normalnie buzia mnie już boli od tego uśmiechu :-) :-) :-) :-)
a kompa zostawiłam u mojej mamy więc dzisiaj raczej się nie odezwę więc MIŁEGO POPOŁUDNIA #majcie się Dziewczyny Ściskam was mocno i jeszcze jedno
a kompa zostawiłam u mojej mamy więc dzisiaj raczej się nie odezwę więc MIŁEGO POPOŁUDNIA #majcie się Dziewczyny Ściskam was mocno i jeszcze jedno
Antosia79
Fanka BB :)
Hej dziewuszki:-)
misia mamakaja u Was mam prawie pewność że to ciąża&&&
matik objawy wskazują że szansa jest więc trzymam &&&
Elle ja z tego zdjęcia nic nie potrafię rozpoznać... a jak Twoje samopoczucie? Masz już jakieś symptomy;-)
Dorcia choroba wcale nie musi przeszkadzać w planowaniu i ja mocno trzymam za Ciebie kciuki. Temperatura w górze więc owulka była i działania też. Ja wierzę że się uda w tym cyklu
Krystianmartin ziółka zrobiły swoje i progesteron wysoki na dziewuszkę. Działajcie dalej niech ściany drżą a przyjemność z tego niechaj będzie ogromna
Polisia przywołuję Cię do porządku ...raz dwa melduj się tu i wyjaśnij szybciutko dlaczego nie mierzysz temperatury
misia mamakaja u Was mam prawie pewność że to ciąża&&&
matik objawy wskazują że szansa jest więc trzymam &&&
Elle ja z tego zdjęcia nic nie potrafię rozpoznać... a jak Twoje samopoczucie? Masz już jakieś symptomy;-)
Dorcia choroba wcale nie musi przeszkadzać w planowaniu i ja mocno trzymam za Ciebie kciuki. Temperatura w górze więc owulka była i działania też. Ja wierzę że się uda w tym cyklu
Krystianmartin ziółka zrobiły swoje i progesteron wysoki na dziewuszkę. Działajcie dalej niech ściany drżą a przyjemność z tego niechaj będzie ogromna
Polisia przywołuję Cię do porządku ...raz dwa melduj się tu i wyjaśnij szybciutko dlaczego nie mierzysz temperatury
Elle87
KochajacaMama87
Misia ja też nie mogę doczekać się jutra jak tu pokażesz test z II :-)
Antosia właśnie symptomów żadnych nie mam... strasznie mi się dłuży czas teraz ;-) ale czuję że mogło się udać chociaż wolę nie zapeszać coś mi tam w środku tak podpowiada ale zobaczymy za tydzień... pozytywne nastawienie to połowa sukcesu! a Ty kochana jak tam? może Ty coś czujesz? kiedy zamierzasz testować? jakby się udało to byśmy miały w podobnym terminie datę rozwiązania :-)
Antosia właśnie symptomów żadnych nie mam... strasznie mi się dłuży czas teraz ;-) ale czuję że mogło się udać chociaż wolę nie zapeszać coś mi tam w środku tak podpowiada ale zobaczymy za tydzień... pozytywne nastawienie to połowa sukcesu! a Ty kochana jak tam? może Ty coś czujesz? kiedy zamierzasz testować? jakby się udało to byśmy miały w podobnym terminie datę rozwiązania :-)
Ostatnia edycja:
elle wedlug mnie na tym zdjeciu to chlopak ale roznie z tymi nubami bywa jk kiedys beaty syn mial corkowy nub a jej kolezanka miala corke a nub w gore
co do tych bocianow to chyba prawda moja kolezanka byla w ciazy a moja ciocia nie wiedziala i mowi ej paulina w ciazy jestes bo bocian na dachu i mowie cioci ze ona w ciazy to sie smiala;p
a ja ostatnio jechalam autem a nad nami caly czas bocian
co do tych bocianow to chyba prawda moja kolezanka byla w ciazy a moja ciocia nie wiedziala i mowi ej paulina w ciazy jestes bo bocian na dachu i mowie cioci ze ona w ciazy to sie smiala;p
a ja ostatnio jechalam autem a nad nami caly czas bocian
reklama
Podziel się: