reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia jak to nie??? zobaczysz że niedługo ujrzysz II piękne kreseczki a potem jajeczka :tak: jak Ci się uda znaleźć zdjęcie córci z usg to wklej i zobaczymy (nub to wyrostek i u dziewczynki powinien być równoległy do linii ciała)

reklama
mamkaja, elle, Matik, misia goraco u Was. podczytuje i kibicuję, Tak - póki nie ma @ czekamy na II kreseczki. Misia podobno to się czuje, więc jak masz takie przeczucie to super.
Krystian, Dorcia was was również kciuki. bardzo bardzo mocno

Dorcia o nieeee na betę nie pójdę nie ma szans jak test wyjdzie pozytywny to pójdę żeby potwierdzić tak robiłam w 2 poprzednich ciążach i sprawdzałam wiek ciąży z tym co lekarz mówił i co beta wskazywała. Po za tym jak @ nie będzie dzisiaj a jutro test pokarze 1 kreskę to pójdę do lekarza i tyle taki mam plan ale wolałabym żeby był taki : @ dzisiaj nie przyjdzie jutro test pokarze piękne 2 kreseczki i zadzwonię do lekarza i umówię się na wizytę taki plan najbardziej by mi się podobał :-)
Ewelin co ja bym dała żeby moje przeczucie nie było tylko moim życzeniem, marzeniem i schizą w którą popadam pomału :-)

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
nie wiem o co chodzi ale buzia dzisiaj mi sie śmieje nie wiadomo z czego aż kolega który ze mną siedzi w pokoju zaczyna dziwnie na mnie patrzeć, schizy już mam zaczynam się zastanawiać czy jestem normalna hehehehe jednego dnia zał ,potem zadowolona nie wiadomo z czego krejzo i tyle.

:-) na 100 dam znać co i jak rano :-) Kochane Moje ja pomału spada bo 15 się zbliża i kończę pracę :-) a dzieciaki babcia zabrała nad morze i mam popołudnie tylko dla siebie :-) normalnie buzia mnie już boli od tego uśmiechu :-) :-) :-) :-)
a kompa zostawiłam u mojej mamy więc dzisiaj raczej się nie odezwę więc MIŁEGO POPOŁUDNIA #majcie się Dziewczyny Ściskam was mocno i jeszcze jedno
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif

Hej dziewuszki:-)
misia mamakaja u Was mam prawie pewność że to ciąża:tak:&&&
matik objawy wskazują że szansa jest więc trzymam &&&
Elle ja z tego zdjęcia nic nie potrafię rozpoznać:-D... a jak Twoje samopoczucie? Masz już jakieś symptomy;-)
Dorcia choroba wcale nie musi przeszkadzać w planowaniu i ja mocno trzymam za Ciebie kciuki. Temperatura w górze więc owulka była i działania też. Ja wierzę że się uda w tym cyklu:tak:
Krystianmartin ziółka zrobiły swoje i progesteron wysoki na dziewuszkę. Działajcie dalej:tak: niech ściany drżą a przyjemność z tego niechaj będzie ogromna:-D
Polisia przywołuję Cię do porządku ...raz dwa melduj się tu:angry: i wyjaśnij szybciutko dlaczego nie mierzysz temperatury:wściekła/y:

Misia ja też nie mogę doczekać się jutra jak tu pokażesz test z II :-)
Antosia właśnie symptomów żadnych nie mam... strasznie mi się dłuży czas teraz ;-) ale czuję że mogło się udać chociaż wolę nie zapeszać :tak: coś mi tam w środku tak podpowiada ale zobaczymy za tydzień... pozytywne nastawienie to połowa sukcesu! a Ty kochana jak tam? może Ty coś czujesz? kiedy zamierzasz testować? jakby się udało to byśmy miały w podobnym terminie datę rozwiązania :-)

Ostatnia edycja:
elle wedlug mnie na tym zdjeciu to chlopak ale roznie z tymi nubami bywa :) jk kiedys beaty syn mial corkowy nub a jej kolezanka miala corke a nub w gore :)

co do tych bocianow to chyba prawda moja kolezanka byla w ciazy a moja ciocia nie wiedziala i mowi ej paulina w ciazy jestes bo bocian na dachu i mowie cioci ze ona w ciazy to sie smiala;p
a ja ostatnio jechalam autem a nad nami caly czas bocian :-D

reklama
Wczoraj czytałam sobie forum wstecz i zapewne pamiętacie OneMoreTime... jest teraz w 5 tygodniu ciąży :tak: szkoda że do nas nie zagląda już :-(

Do góry