reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran Tobie również dziękuje za rady i może u mnie jest podobnie z tym LH jak u Ciebie. jeśli dziś kreska testowa będzie całkiem blada to znaczy że przegapiłam pozytywny test. no nic człowiek uczy się na błędach ale do następnego cyklu muszę już wszystko wiedzieć i być przygotowana na 100% bo inaczej że stresu padnę :szok: no upały się w Irlandii skończyły ale wiem z tym piciem i zawsze z 2 godziny wcześniej nic nie piję oraz nie robię testu z porannego moczu ;-) Ty to masz Maran idealne cykle widzę i spokojnie możesz starać się o synka :-D
Elmo no oby :tak: aż jestem ciekawa co nawyrabiałaś żeby mieć tego swojego synka :-D mam nadzieję że kiedyś nam tu napiszesz :tak:

reklama
Elle nie zawsze takie były... miałam kiedyś od 29 dni do 34 I sie bezowulacyjne trafiały... czasem 9 cykli w roku bywało ;) takie normalniejsze mam od może 5-6 miesiący ;) kiedys jak chciałam siebie obserwować I te moje cycle takie nijakie były to mnie to zniechęcało I nie byłam w tym systematyczna :) teraz już sie doksztalciłam I wiem co I jak I interpretować je umiem wiec mi łatwiej :) a o synku może pomysle jeszcze, ale raczej nie teraz :) niech dziewczynki podrosną I przestana krzyczeć I piszczeć o wszystko ;) ale synuś mi sie zawsze marzył tylko nie wiem czy to marzenie jest realne by moglo sie spełnić ;) z drugiej strony jak dziewczynki odrosna to nie wiadomo czy od nowa w pieluchach babrać sie mi zachce, może sie rozleniwie na maxa I sobie wmówie, że teraz tak dobrze bo spokojne noce itp a tu mały czlowiek to od nowa 2 lata trzeba przetrwać by z najgorszego odchować ;) Maja własnie juz taka w miare ogarnieta śpi juz sama całe noce, żeby wyszly smoka sie wyzbylismy - jeszcze tylko odpieluchowanie do końca pozostało I bedzie z niej już całkiem "porządna I duża" dziewczynka ;-)

Elmo a Babci nie macie jakiejs blisko co by Zuzie mogła jutro przypilnować, lub ciocie co nie pracuje akurat teraz?

elmo j tez nie umiem sama sobie powrozyc zawsze kupowalam za 2 zl wrozbe i taka kobieta mi wrozyla :) ja w tarota wierze ale zadaje tylko pytanie co mnie konkretnie interesuje i nic wiecej i nie wolno nigdy pytac kogos o to samo bo wtedy ponoc wychodzi blednie :) ja kiedys u takiej pani kupilam cykl jonasa i ona mi do tej pory np powrozy jak ja poprosze :)

co do testow z sody i kapusty to chyba bylo mozna od 6 tygodnia ale nie jestem pewna ale ja szybko robilam;p ale sie nie sprawdzilo u mnie zadne :)

Cześć laseczki

Przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości w czytaniu :(

Mam dzisiaj kompletnie walnięty dzień-niskie ciśnienie czy co ???
Ale pamiętam o Was kochane i trzymam mocno
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ma prośbę...możecie zerknąć na mój ovufriend ??? Tempka powinna wzrosnąć przed owu tak ??? A tu nic :( EWCM (chyba dobrze napisałam) jest , testy owu negatywne...albo miałam owu wcześniej i przegapiłam albo w ogóle owu nie będę mieć...napiszcie proszę co o tym myślicie :-(

elle nie wiem czy bede sie starac w tym roku ;p na razie nie mam @ to 50 dc :) i to moje ph wysokie;/ no i tarot mowi ze w tym roku jak chce corke to lepiej sobie mam odpuscic a zaczac od stycznia 2014 ,luty , kwiecien i maj pozniej byl wrzesien i jeszcze jeden miesiac chyba pazdzernik a w tym roku tylko czerwiec ale nie pewny :)

Elmo zdrówka dla córci.
Daria ja na początku tego roku pokusiłam się pierwszy raz o wróżbę, przeszukłam internet w celu znalezienia dobrej wróżki i napisałam do niej e-mail. Po tygodniu otrzymałam odpowiedź i byłam zdziwniona ile rzeczy się sprawdziło. Mój szwagier miał taki zakręt w życiu i napisał do niej również (oprócz niej jeszcze do innej i był osobiście u jeszcze jednej) wszystko się sprawdziło (zresztą to co mówiły dwie pozostałe pokrywało się w 100% z jej wróżbą ), jescze nie wszystkie rzeczy się wydarzyły, więc zobaczymy, ale to co do tej pory to po prostu szok.:szok:
Ja spanikowałam trochę, z jednej strony ciągle jest pokusa, żeby znowu napisać ale z drugiej strony może lepiej nie wiedzieć...Także na razie wyluzowałam, wyspowiadałam się, bo miałam straszne wyrzuty sumienia i na razie nie chcę już nic wiedzieć. W każdym razie mam mieć jeszcze córkę - ciekawe czy się sprawdzi?
Gdyby któraś chciała się skusić to wróżka nazywa się Vitalissa (jest z Torunia -25 zł za 5 pytań).

Hejka.
U nas trochę lepiej. Mały jakoś śpi więc chyba mu powoli przechodzi, ale nadal mało je. Tylko moje mleko praktycznie, więc moje odstawianie go poszło wniwecz. Trudno. Choróbsko przejdzie to spróbujemy znowu.
Elmo zdrówka dla córci. Ciepło się zrobiło a dzieciaki chorują, aż żal tej pogody.
Sofi, ale mnie podkusiłaś z tą wróżką. No ale właśnie ja też jestem wierząca i nie powinnam z takich "usług" korzystać. Ona Ci powiedziała, że będziesz miała córkę??
Matik wyrazy współczucia.:-(
Dziewczyny sprawdziłam swoje ph. Kupiłam testy w drogerii i wyszło mi 4.0- 4.4 jakoś mi się wierzyć nie chce. Podajcie linka na allegro gdzie te paki ph można nabyć bo czas zacząć kompletować "wyprawkę".

mila jak ty to zrobiłaś? z tym Ph
bardzo dziękuję Wam za wyrazy współczucia ,
na szczęście będziemy akurat w Polsce to był najwspanialszy człowiek pod słońcem, prze dobry i wspaniały strażak, przekochany. Ogromna strata i żal ,pozostało wspomnienie i pustka wielka pustka nie zdążyliśmy się jeszcze zobaczyć uściskać, zobaczyć jego wspaniałego szczerego uśmiechu ach mogłabym tak pisać i pisać...

Ostatnia edycja:
Ewelin, Verita gratuluję i &&&&&&&&&&& za 9 miesięcy samych radości:-)

Elmo, no zaciekawiłaś nas:confused: na pewno nie będziemy się śmiały ..... za bardzo:-p

Dwoje dzieci, bo chcesz tylko dwoje, czy są jakieś inne powody?

Eden, no właśnie czytałam, że grunt to niskie ph. W tym cyklu nie będę stosować odstępu a jedynie zakwaszać „środowisko” …. Pozostaje działać i czekać:cool2:

Maggie, tylko jak starać się na luzie, gdy nic innego po głowie nie chodzi… heh…. Ale z reguły tak jest, że jak ktoś odpuszcza, to zwykle się udaje i tego Ci życzę &&&&&&&&&&&:happy2:

Matik, przykro mi…
Polisia, ja też jeszcze walczę :tak:

Nigdy nie robiłam testów owulacyjnych, jestem zielona w tym temacie. Ja zawsze czuję kłucie w jednym lub drugim boku i stąd kiedy wiem owulka. I potwierdziłam moje odczucia 2 razy na usg u ginekologa, więc nie chcę się testowaniem dodatkowo stresować…

Mila,Elmo zdrówka dla waszych pociech życzę:tak:

Miłego wieczorka:happy2:

reklama
Tak, Milla zapytałam ją o dzieci (ile dzieci i jakiej płaci jest mi pisane) nie wspominałam nic o tym, że już mam, a ona mi napisała, że widzi, że już są dzieci koło mnie, ale nie jest w stanie mi powiedzieć ile i jakiej płci ponieważ pracuję w szkole i nie może odróznić, ale napisała, że czeka mnie jeszcze jedno dziecko i ma to byc dziewczynka (jak to czytalam to skakałam z radości :-D), ciekawe czy prawda???
Myślę, że jak się raz skorzysta z takiej usługi to Bóg wybaczy - jest to ludzka ciekawość, najważniejsze, żeby się za bardzo w to nie wciągnąć, bo wierz mi można, ja chciałam jeszcze pisać, szukać innych, weryfikować, ale sie opamiętałam.
Coś jednak w tym jest skoro ludzie korzystają z takich porad.

Do góry