reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzien dobry wszystkim

mama kubolki ogomne gratulacje to sobie synek wybral piekna date :)

mila ja mam tak samo z tym okresem chociaz juz dlugo nie karmie;/ dzis mam 47 dc jakas masakra:szok:

matik to trzymam kciuki :)

Matik myśle że nawet minimalnie blada kreska różowa daje nadzieje. Ale taki szarawy przeswit to raczej nie.
Maggie ja tez czekam na jutro.
Dorcia za Ciebie równiez trzymam kciuki!!!

Witam dziewczyny:-)Widzę, że wesoło wczoraj było.Sama się uśmiałam czytając Wasze ''opowieści'';-)
A teraz z innej beczki:
Matik musi Ci się udać , nic nie jest przesądzone.Trzymam kciuki.Bądź dobrej myśli;-):-)
Elmo jutro 6.Więc pewnie testowanko?! Również trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)
U mnie strasznie dziwny ten cykl w tym miesiącu:-(.Robiłam testy owulacyjne i nic. Fakt, w poprzednim miesiącu 14 dc miałam dodatni, i dziś również przypada 14 dc.Zrobię test po południu może coś wyjdzie. :-)
Dziewczyny czy brałyście pod uwagę kalendarz chiński i starałyście się o dziecko tylko w tych miesiącach w których była zaplanowana przez Was płeć? :confused:Ja mam dziewczynkę tylko w lipcu zgodnie z chińskim:confused2:A jeśli nie wyjdzie w lipcu?Starać się dalej? Skoro w chińskim jest od sierpnia do grudnia chłopak?:oo2:
Pozdrawiam i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

masakra jakaś ;-) z tymi testami :tak: jak ma być to będzie szok :tak: pozostaje czekać ;-) i dziękuję za &&&&&& Ja też trzymam za Was wszystkie starające się :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czy zdarzyło Wam się rozebrać test na części pierwsze :) bo mi tak i tu widzę prześwit, cień ha ha tylko to za mało ale w zasadzie fajna zabawa :)

Ostatnia edycja:
Mamakaja ustaliłysmy ze kalendarz chinski nalezy traktowac z przymrozeniem oka poniewaz jest ich wiele wersji. Poza tym byla by to zbyt prosta droga do zaplanowania płci a nie ma tak łatwo ;-) Testuj dalej, conajmniej dwa razy dziennie, napewno bedzie pik. Mi raz wyszedl dopiero w 21 dc myslalam ze osiwieje do tego czasu :szok: Tak jutro zaciskac kciuki jeszcze we snie poprosze :tak:

Elmo pocieszyłaś mnie:-) Dzięki.
Zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny.Pójdę dziś jeszcze do gina na sprawdzenie co i jak.

Ostatnia edycja:
kalendarz chinski nie dziala, przynajmniej na mnie syn mial byc corka a corka synem :szok:
u mnie anginy ciag dalszy poza tym ze chyba dawkowanie leku pomylilam (jakos zapomnialo mi sie), najwazniejesze ze jest juz dobrze
Test negatywny ale mam jeszcze 2 dni do okresu wiec zobaczymy

mamokubulki z całego serca GRATULUJĘ

matik trzymam kciuki. wykres faktycznie dziwny ale czasami właśnie przez takie pokręcone cykle może dojść szybciutko do zapłodnienia.

Verita zycze zdrówka. Mnie tez coś rozkłada, jakas grypa, nawet nie wiem czy mogę teraz coś wziąśc na nią

Elmo jutro o 8 włączam w robocie kompa i czekam na wiadomość pozytywną oczywiście.

reklama
Matik, z ciekawości popatrzyłam na moje testy ciążowe (trzymam i jednegi i drugiego na pamiatkę z datą testowania z tyłu) przy cyklach 28 dniowych, ostatnia @ 13 grudnia, pierwszy test 07.01 nic, 09.01 dwie ale słaba kreska, 13.01 dwie grube krechy -także cierpliwości. Trzymam &&&&&&&&&&&
Mamokubulki gratulacje.
Elmo to jutro po pracy zaglądam i nie ma innej opcji jak II kreseczki. &&&&&&&&

Do góry