reklama
Andziak0307
Fanka BB :)
Plamienie sie prawie skonczyło. To teraz wyladuje brązowa galareta.Wiem ze to nic nie znacźy ale widok doprowadza do palpitacji serca
MissBella
Witam wtorkowo :-)
Kochane dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i dobre słowo
Jakoś to będzie, jak to któraś z Was napisała: nie ja pierwsza i nie ostatnia. Dam radę, muszę dać !!
Andziak trzymaj się bo wydaje mi się, że poród tuż, tuż...
Tasha dla Małej mam już chyba wszystko, czekamy na kuriera z wózkiem i wyprawka skompletowana nareszcie :-) No i torba spakowana prawie do końca.
Kochane dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i dobre słowo
Jakoś to będzie, jak to któraś z Was napisała: nie ja pierwsza i nie ostatnia. Dam radę, muszę dać !!
Andziak trzymaj się bo wydaje mi się, że poród tuż, tuż...
Tasha dla Małej mam już chyba wszystko, czekamy na kuriera z wózkiem i wyprawka skompletowana nareszcie :-) No i torba spakowana prawie do końca.
Czarodziejka
Andziak
O kurka wodna!!!!
ja tez obstawiam czop...mysle ze u Ciebie lada dzien....ja jak zauwazylam plamienie to nastepnego dnia maksio był na swiecie))))
trzymam mjocno kciuki
Miss i za Ciebię)))
O kurka wodna!!!!
ja tez obstawiam czop...mysle ze u Ciebie lada dzien....ja jak zauwazylam plamienie to nastepnego dnia maksio był na swiecie))))
trzymam mjocno kciuki
Miss i za Ciebię)))
Andziak0307
Ja narazie czekam i nie nakręcam.Bo z kubą plamiłam po badaniu 5 i do 19 chodziłam. Ale jestem czujna.skurczybyki sa ale nie regularne. W koncu probowałam ustalic imie ostatecznie. Stanelo na Jędrusiu ale kuba stwierdził. Ale absolutnie się nie zgadzam zaden jędruś ma być kajtuś
witam wieczorowa pora
ja mam jeszcze sporo do ogarniecia wiec pewnie zajrze do Was pozniej. poki co foteczka z dzisiaj.
Andziak
czop moze odpasc na 2 tyg lub pare dni przed godzina 0. Ja swojego czopa sie nie doczekalam a wypatrywalam go jak tylko zblizal sie termin porodu.Trzymam kciuki za lajcikowy porod :*
moj Syn wprawia sie w role starszego brata:-)
ja mam jeszcze sporo do ogarniecia wiec pewnie zajrze do Was pozniej. poki co foteczka z dzisiaj.
Andziak
czop moze odpasc na 2 tyg lub pare dni przed godzina 0. Ja swojego czopa sie nie doczekalam a wypatrywalam go jak tylko zblizal sie termin porodu.Trzymam kciuki za lajcikowy porod :*
moj Syn wprawia sie w role starszego brata:-)
Ostatnia edycja:
reklama
truskafffka
Andziak trzymam kciuki
a Jędruś może mieć na drugie Kajtuś
Ann pięknie się synuś wprawia
a Jędruś może mieć na drugie Kajtuś
Ann pięknie się synuś wprawia
Podziel się: