reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam wtorkowo :-)

Kochane dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i dobre słowo :tak:
Jakoś to będzie, jak to któraś z Was napisała: nie ja pierwsza i nie ostatnia. Dam radę, muszę dać !!

Andziak trzymaj się bo wydaje mi się, że poród tuż, tuż... :szok:

Tasha dla Małej mam już chyba wszystko, czekamy na kuriera z wózkiem i wyprawka skompletowana nareszcie :-) No i torba spakowana prawie do końca.

Andziak
O kurka wodna!!!!
ja tez obstawiam czop...mysle ze u Ciebie lada dzien....ja jak zauwazylam plamienie to nastepnego dnia maksio był na swiecie:)))))
trzymam mjocno kciuki
Miss i za Ciebię:))))

Ja narazie czekam i nie nakręcam.Bo z kubą plamiłam po badaniu 5 i do 19 chodziłam. Ale jestem czujna.skurczybyki sa ale nie regularne. W koncu probowałam ustalic imie ostatecznie. Stanelo na Jędrusiu ale kuba stwierdził. Ale absolutnie się nie zgadzam zaden jędruś ma być kajtuś

witam wieczorowa pora:)
ja mam jeszcze sporo do ogarniecia wiec pewnie zajrze do Was pozniej. poki co foteczka z dzisiaj.

Andziak
czop moze odpasc na 2 tyg lub pare dni przed godzina 0. Ja swojego czopa sie nie doczekalam a wypatrywalam go jak tylko zblizal sie termin porodu.Trzymam kciuki za lajcikowy porod :*

moj Syn wprawia sie w role starszego brata:-)
20121030_154638.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry