Piranha usg polowkowe mam 9 lipca.Chcialam sie zapisac na 3D ale jakos szkoda mi kasy a jak wroce z wakacji to nie wiem czy nie bedzie pozno zaczne wtedy 22 tydz.ale dzidzius zawsze wiekszy byl.
Teraz sie zaczelo.Znowu w okolicy dziewczynki sie rodza.W przedszkolu bylam na zebraniu i z usmieszkiem gratulowano mi 4 syna.Jak to wiesci sie szybko rozchodza.I te teksty a moze jeszcze bedzie corka.Tak operacje mu zrobie.Albo jak slysze ja chcialam miec corke i mam.To mnie bierze.Ja wtedy mowie ze w koncu ktos tych facetow musi urodzic.Ale mi przykro.Nie z powodu dziecka bo napewno dla mnie bedzie najwspanialszy i lepszy od tych ich corek.Ale dlatego ze one chcialy i maja a ja 4 razy chcialam i nie moge.I pewnie 5 tez nie bede miala
Lekki dol znowu mnie lapie moze tez to ta pogoda
Witam kobitki
Dawno nie pisałam ale czasem do was zaglądam....Oczywiscie gratulacje dla swierzych mamusiek-i córek i synków!
Andziak- wiesz co, dzieci rosna szybki....za szybko.....i zanim sie obejrzys twoje chłopaki beda miały dzieci i z pewnoscią zasypią cie wnuczkami!! U mojego meża tak było....Tesciowa samych synów rodziła bo wszytskie 3 corkl poroniła w połowie ciąży I co?U nas 1 od jednego brata 2 a od drugiego az 3 :-) Odbiła sobie!!!
I sama mówi że teraz to ma czas na zajmowanie sie przynajmniej ...........Zobaczysz- odbijesz sobie :-) Zawsze jest równowaga w przyrodzie.....
A co do ludzi- to moze chcą Cię pocieszyc? A mzoe nie wiedza co powiedzieciec.........
Ja chodziłam równoczesbnie w ciazy z sasiadką......ona miala 1 syna tak jak ja ....i strasznie tak jak ja chciala i ona i jej mąż corcie.....Kiedy sie dowiedziała ze u niej bedzie syn a ja mam córke - była bardzo zawiedziona i nawet jakas zła...jakby na mnie........przykro mi było i tez nie wiedziałam co jej powiedziec......A na dodatek od tamtej pory nasze stosunki sie pogorszyły ..........juz sie nie odwiedzamy a na moje zaproszenia nigdy nie ma czasu............. Nasze dzieci sie nie bawia razem.....nawet na urodzinki nie chiodza do siebie- w przeciwienstwie do innych moich kolezanek z osiedla..
Ona urodziła syna a ja córkę