reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
też tak myślałam i dlatego widząc cenę i znając mojego lenia przy ściąganiu mleka kupiłam :-D:-) a ze czasami mam nietrafione zakupy to polecę Wam jak przyjdzie i sprawdzę osobiście :eek:

no problem ;-):tak:

ja już musiałam kupić bo mam bardzo mało mleka i zastanawiam się czy elektryczny coś więcej ze mnie wyciągnie :eek::cool: no ale pewnie to mylne myślenie aczkolwiek i tak Avent nr 1 wśród laktatorów. Elektryczny z Aventu widziałam za 600 zł !!!!!! :no:

hej Was na bierzaco ale jakos weny brak na pisanie:-(

Bershka duzo zdrowka dla Kubusia z okazji 1mca zycia:-)co do laktatora to ja taki kupuje Philips - Podwójny laktator elektroniczny SCF294/02 - Laktatory - Karmienie piersią - Pielęgnacja dziecka i matki ...i mam nadzieje ze bedzie ze mnie duzo mleka wyciskal:-)

Pyszczku bardzo sie ciesze ze masz dobre wiadomosci z usg:-)i dobrze ze poraz kolejny chlopiec potwierdzony bo na listopadowkach juz 2 dziewczynom z dziewczynek zrobil sie chlopiec..i nawet jednej w 30tc sie zmienil!!Poz tym tez slyszalam ze wozki PP sa dobrej jakosci:-)Jaki kolorek sobie wybieracie?I duzo taki zestaw kosztuje??Czekam na zdjecia nowego domnku i ciuszkow co zakupilas dla synka:-)

Buziaki dla pozostalych kobitek:-)

GOSIA!!! a po co ci dwa laktatory i to za taki majątek????
czasem lakataotr nie jest w ogóle potrzebny a ty chcesz kupowac dwa????
ja bym sie zastanowiła i mysle ze taki zestaw jest bomba
LAKTATOR ODCIĄGACZ POKARMU AVENT ISIS KRAKÓW (725124444) - Aukcje internetowe Allegro

BERSHKA jak tam Kubuś???
mam u siebie na sklepie ręczny tej firmy ...taka podróbka Aventu , ale wygląda dośc dobrze i myśle ze będzie ci słuzył ....daj znać

Ostatnia edycja:
wydaje mi się, ze Gosia chce elektryczny a nie ręczny

Anufifi Kubuś dzisiaj podobno grzecznie sobie spał, ja nie pojechałam dzisiaj do niego bo mnie choróbsko bierze i cały czas kaszle a M był i mówił, że był grzeczny...czekamy póki co do pon.

reklama
GOSIA!!! a po co ci dwa laktatory i to za taki majątek????
czasem lakataotr nie jest w ogóle potrzebny a ty chcesz kupowac dwa????
ja bym sie zastanowiła i mysle ze taki zestaw jest bomba
LAKTATOR ODCIĄGACZ POKARMU AVENT ISIS KRAKÓW (725124444) - Aukcje internetowe Allegro

BERSHKA jak tam Kubuś???
mam u siebie na sklepie ręczny tej firmy ...taka podróbka Aventu , ale wygląda dośc dobrze i myśle ze będzie ci słuzył ....daj znać

[COLOR="Blue"[B]]Aniu[/B] chce taki laktator bo moge go za polowe ceny odkupic:-)A ten co TY dalas jest reczny tak??Poza tym chce elektryczny bo reczny jakos do mnie nie przemawia!

[COLOR="Green"]Dziewczyny wiecie ze moj m pojechal na mecz do Chorzowa Polska-irlandia...a ja siedze i przegladam ciuszki na anglieksim ebayu:-)Kurcze tam za groze mozna kupic super ciuszki nie to co u nas:-([/COLOR][/COLOR]

Do góry