reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Megi i jak tam po prenatalnych? Wszystko ok? Znasz już płeć? 😍 Ty w końcu chcesz synka czy córeczkę? Trzymam kciuki za nudną i zdrową ciążę 🤞🏻

@Megi_Meg zostałaś wywołana do tablicy 😁
Czekamy na wieści od Ciebie.
Jak bąbelek? Dalej daje Ci popalić czy może drugi trymestr jest łaskawszy?
Dzięki Dziewczyny za pamięć 😘
Kiedyś chciałam syna ale wszytko mi się w głowie zmieniło jak zaczęła się „walka”.
Jestem po prenatalnych, kamień z serca spadł - z bobasem jest wszystko dobrze 🥰 płeć ? 🤣 50% na 50% także dam znać w połowie czerwca. Niby wyglądało na dziewczynkę ale nub nie był ani typowo w dół ani typowo w górę i zakończony był kulką. Ponoć do 14 tyg może wszystko się zmienić (prenatalne były w 12) Także spokojnie czekam 🥰

Ostatnia edycja:
reklama
Jeśli chodzi o objawy - tak, już jest wszystko dobrze. Jestem w 14 tyg, praktycznie zero objawów ciążowych i na minusie 2 kg 🙈

Jeśli chodzi o objawy - tak, już jest wszystko dobrze. Jestem w 14 tyg, praktycznie zero objawów ciążowych i na minusie 2 kg 🙈

To super że z dzidziusiem wszystko dobrze 😊Niech dalej rośnie zdrowo❤ A ty ciesz się spokojną ciążą. Kilogramy zaraz się wyrównają A nawet przeważa jak maluszek zacznie intensywnie rosnąć. 😉

@Megi_Meg No nie wytrzymam! Jaka niespodzianka 😍 brawo! Co u Ciebie? Znasz już płeć?
Oooo proszę kto tu się odezwał 🫢 lepiej powiedz co u Ciebie ? Jak mały i ogólnie.

Co u mnie ? Nudna i upierdliwa ciąża 😉
Płeć ? Na prenatalnych wstępnie dziewczynka, nub ani dziewczynkowy ani chłopczykowy, lekarz powiedział, że na tym etapie wszystko jest możliwe.
Dziś miałam wizytę 16+4 i jedynie co widziałam to kręgosłup i wypięty na mnie tyłek 🙈
Także czekam dalej, choć nastawiam się chyba na dziewczynkę 😉

reklama
Do góry