reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja w ciązy przytyłam bardzo duzo bo ponad 20 kilo
Moja waga w której sie lubie to 68-70 kilo bo jak mam mniej strasznie wygladam jak szkielet twarz mi się zapada mam kilka zdjęc ale nie w kompie jak ważyłam chyba 65 kilo to się przestraszyłam jak niedawno oglądałam
Przed ciąza brałam leki i po tych lekach zaczełam strasznie tyć mimo że prawie nie jadłam i miałam strasznie dużo ruchu przytyłam ponad 10-12kilo pózniej ciąza ponad 20-25 kilo teraz juz nie pamietam dokładnie w kazym bądz razie jak szłam rodzić wazyłam ponad 100 kilo z tego wszystkiego biodro mi siadało taki kolos byłam hihihihi
jak wychodziłam ze szpitala miałam juz - 13 kilo
Nigdy nie byłam kruszynka hihiihihi ale teraz sie nie akceptuje i jest mi z tym zle probowałam schudnąc ale nic mi z tego nie wychodzi mimo że jem mało to waga nie chce spaść :-( potrzebuje strasznie duzo ruchu bo bez tego ani rusz
To jest fotka ze szpitala jak byłam przed CC

aceg987012667e.png

a to moje zdjecie slubne z moim m chyba by mnie zabił jak by sie dowiedział że jego fotke wstawiłam na jakies forum i mogą go wszyscy zobaczyć hihiihih
ijkl717359004t.jpg

Dorotko z wiesiołka jestem zadowolona bo nigdy wczesniej nie zaobserwowałam u siebie śluzu jak białko kurze a teraz go mam :-) to chyba dobrze hihiihihi jak w tym cyklu nie wyjdzie to go zakupie i zwiększe dawke na 3x3 może wtedy zaskocze ;-);-);-);-)

reklama
hej wam
no ale zesta naklikaly 4 strony do nadrobinia,,zawsz ekilak postow,a tu amsz ci los,,tonaaaaaa

Medio czyli wszystko ok.....;-) jedz kochana, jedz....;-)

Ewciu wiec mam nadzieję że fajną szkołę znajdziesz.
ja tez mam taka nadzieje,,,,:tak:
Aniu zdrówka dla synka...;-)

Medio tak, mam 10 postów na stronie.....;-)

Stokrotko no nic miałam piękną I i @ dostałam 27 dc- o 3 dni wcześniej. Trzymam kciuki za Ciebie kochana.....;-)

DOBRANOC
no next sie uda..

muszę wybrać się najpierw do jakiejś księgarni, bo w ale musze coś wymyśłić, bo długo tak nie ujadę :tak:
Ewcia, a Ty pracę zmieniasz ????
:rofl2:
ja zmieniam,,bo umowa sie koncyz,ja miałam umowe na zastepstwo,,takze mus szuakc nowej roboty,,,wysyłam pdoania do szkoł i czekam,,tlye mi pozstało...

stokrotka super fota,,fajna dupeczka z ciebie,,
beciu no mowisz oskarek tanczy,,fajowo,,porob zdjecia i powklejaj nam troszku,pochwa sie jak tancyz,,,

Medio widziałyśmy się na żywo przez Skype :-p
Stokrotko o ile będzie następny cykl, to nie ma co zwiekszać dawki skoro śluz piękny, płodny :tak:
Ewcia no mnie też zdziwko chapnęło jak zobaczyłam ile postów dzisiaj :-)

Acha, ja w ciąży z Dawidkiem przytyłam 15 kg i po kilku tygodniach wazyłam mniej niż przed ciążą (przed ciążą 46, a po 44-45 i to była masakra)

Dorotko Ty to w ogóle chudzinka jesteś, fajnie masz. Widziałam Twoje zdjęcia, figurka super.:tak:A chomiczek nie hałasuje w nocy?
w1ma2.gif

No my z Beatką mamy zawsze coś ciekawego do obgadania, prawda skarbie :-)?
Medio no kiedyś to byłam ąz za chuda, ciągle niedowagę miałam. Teraz się to jednak mocno zmieniło :baffled:. teraz mam około 53 kg :szok:. Co do mojej figurki dziękuję, aczkolwiek potrzeba kilku poprawek, zwłaszcza na brzuchu (jest ohydny)

reklama
Do góry